Ezért akadt ki Csertői a Nemzeti Sportra

Budapest - A paksi edző öröme nem teljes.

Forrás:

Az OTP Bank Liga szombati játéknapjának legnagyobb meglepetését a Paks okozta, az atomvárosiak 2-2-es döntetlent értek el a Fradi otthonában. Az egy pont könnyen lehetett volna három is, hiszen az FTC egyenlítő találata a hosszabbításban született.
 
A sajtótájékoztatón Csertői Aurél kisebb vitába keveredett a Nemzeti Sport újságírójával, az eszmecseréről így számol be az nso.hu.
 
– Csalódott?
– Nagyon jól futballoztunk, az utóbbi két, vereséggel végződő bajnokin látottakhoz képest különösen – mondta Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője. – A labdarúgóim mentálisan is felnőttek a feladathoz, időnként tényleg szépen játszottunk. A Fradi ellen mutatott teljesítményünkre építhetünk a jövőben.
 
– Az utolsó percben kapott gól ellenére tud örülni a döntetlennek? Mégiscsak a bajnoki címre törő csapat otthonában szereztek pontot.
– A Nemzeti Sport egész héten osztotta és terrorizálta a játékvezetőket, aminek ez lett az eredménye.
 
– Tessék?! Mire gondol?!
– Már válaszoltam. Vagy leírja, vagy nem. Köszönöm szépen!
 
– Nyilván edzőként felfokozott érzelmi állapotban van egy ilyen nehéz bajnoki után, de ha mégis higgadtabban próbálna értékelni, mit mondana erről a mérkőzésről?
– Nem tudok tiszta szívből örülni a pontszerzésnek, mert megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy nyerjünk. Viszont abban bízom, hogy a pályán mutatott teljesítményünk lendületet adhat a következő hetekre. A legutóbbi két vereség után fontos volt, hogy növeljük az önbizalmunkat.
 

Legfrissebb híreink