Ezequiel Calvente NB I-es élcsapathoz igazol

Budapest – A játékos menedzsere elmondta, hogy megszületett az egyezség.

Forrás: ujpestfc.hu

Ahogy arról az nb1.hu elsőként beszámolt, az élvonaltól búcsúzó Békéscsaba spanyol középpályásáért, Ezequiel Calventéért rengeteg élvonalbeli csapat - köztük a Ferencváros, az Újpest is a Haladás - is érdeklődést mutat.

 

A kiváló technikájú, szélvészgyors futballista átigazolása slágertéma az utóbbi hetekben, azonban úgy tűnik a történet az utolsó fejezetéhez érkezett. A spanyol játékos ügynöke a Rangadó.hu-nak nyilatkozott a Békéscsabáról távozó szélső jövőjét illetően.

 

– A Békéscsaba egy légiósát sem tartja meg, így ő sem marad a Viharsarokban. Mi több: a múlt héten kilencvenkilenc százalékban eldőlt, hová igazol. A papírok már nála vannak, ő éppen Spanyolországban pihen – árulta el Kaposi Dániel a Rangadó.hu-nak. – Új állomáshelye is magyar csapat lesz, bár volt ajánlata Belgiumból, Lengyelországból, és puhatolózott a Getafe és a Levante is. Calvente azonban jól érezte magát Magyarországon, megszerette a környéket, erősnek tartja a bajnokságot. Családja miatt nem szeretne folyamatosan költözni, ráadásul anyagilag is van már fantázia hazánkban, ezért maradt.

 

Kaposi Dániel egyelőre nem árulta el melyik magyar csapatról van szó, de azt megerősítette, hogy az egyezség már megszületett.

 

– A konkrét nevet a hivatalos bejelentésig természetesen nem árulhatom el, de a tabella eleje-közepe felé végző együttes a befutó. A hét folyamán ez várhatóan nyilvánossá válik majd.

 

A fenti kritériumnak az MTK, a Haladás és az Újpest felel meg leginkább. A kék-fehérekkel kapcsolatban nem merült fel Calvente neve, a másik két csapatot viszont hírbe hozták vele.

Legfrissebb híreink