Ez a sportág lett a magyar válogatott labdarúgó új szenvedélye

Nem unatkozik otthon a játékos.

Forrás: ujpestfc.hu

Simon Krisztián ebben a szezonban 1292 percet töltött a pályán az NB I-ben. Az Újpest játékosa egy gólt szerzett, a Kaposvár kapuját vette be (a november elején megrendezett meccset egyébként a lila-fehérek 3-2-re nyerték meg). Simon korábban a magyar válogatottban is szerepelt, nemzeti együttesünk szerelését négy alkalommal húzhatta magára. A 28 éves játékos karrierjét több súlyos sérülés is nehezítette.

Simon Krisztián gólja a Kaposvári Rákóczi FC - Újpest FC mérkőzésen

 

Simon is igyekszik betartani a különböző óvintézkedéseket, otthonát csak indokolt esetben hagyja el. Az Újpest hivatalos weboldala készített egy interjút a játékossal, aki elmondta, hogy a kényszerpihenő alatt a darts lett az egyik új szenvedélye.

 

"Ami új szenvedély, és már említettem, az a darts. Eddig nem volt saját táblám, körülbelül három hete szereztem be egyet, azóta folyamatosan használom. Eddig is követtem szurkolóként, nagy kedvencem Michael van Gerwen, úgyhogy a tévében mindig szoktam nézni. De ugye most ott is áll a bajnokság, ezért azt is nélkülözni kell sajnos" - nyilatkozta Simon.

 

A lila-fehérek futballistája természetesen az edzésekre is szakít időt. Simon a tréningek során igyekszik kreatív maradni.

"Utasításként is kaptuk, hogy legyünk kreatívak, használjuk bármit, amit a lakásban találunk, így próbálom én is kihozni a maximumot a lehetőségekből. Talán egy pici nehezítésem van, mert van egy edzőtársam, a kiskutyánk, aki felügyeli a gyakorlatokat" - hangsúlyozta Simon Krisztián.

Az Újpest a kilencedik helyen áll jelenleg a táblázaton. A lila-fehérek 2020-ban csupán egy bajnokin tudtak diadalmaskodni, február 22-én a Kaposvárt győzte le 1-0-ra Nebojsa Vignjevics legénysége. 

Legfrissebb híreink