Európai sztárcsapatok mellé került a Fradi

Komoly feladatot kapott a vezérigazgató.

Forrás: fradi.hu

 

A Ferencváros közleménye:

 

"Orosz Pál hosszú évek óta aktív szerepet vállal az ECA-ban, azaz az Európai Klubok Szövetségében. Labdarúgócsapatunk vezérigazgatója most újabb megtisztelő felkérést kapott az ECA ügyvezetőjétől, Charlie Marshalltól, mivel beválasztották a Club Rights Task Force-ba, amely a klubok 2021-2024-es időszakra az UEFA versenysorozatokra vonatkozó marketingjogaival foglalkozó munkacsoport lesz.

- Nagy megtiszteltetés a Ferencvárosi Torna Clubnak és nekem is, hogy beválasztottak ebbe a munkacsoportba, nagy örömmel fogadtam el a felkérést. A meghívásnak csak emeli a fényét, hogy olyan klubok képviselői kaptak meghívást a csoportba, mint a Feyenoord, a Juventus, a Real Madrid, a Bayern München, a Manchester United, vagy éppen az Arsenal - mondta el Orosz Pál.

 

A munkacsoport célja, hogy a nyár végéig javaslatokat tegyenek az UEFA-nak arról, milyen változtatások szolgálnák még inkább a klubok érdekeit a következő időszakban. Ennek a munkafolyamatnak már része lesz vezérigazgatónk is, aki európai sztárklubok képviselőivel dolgozhat az ügy érdekében."

Legfrissebb híreink