Európa-liga: döntés született a Honvédról

Hivatalos közlemény.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ahogy arról az nb1.hu korábban már beszámolt, valóban Győrben játszik az Universitatea Craiova elleni, Európa-liga-selejtező második körös párharcban a Budapest Honvéd hazai pálya gyanánt. Íme, a kispestiek közleménye:

 

"A Zalgiris Vilnius búcsúztatása után a román Universitatea Craiova lesz a Budapest Honvéd ellenfele az Európa-ligában. Csapatunk ezt a párharcot is hazai pályán kezdi majd, a hazai pálya pedig ezúttal a győri ETO Parkot jelenti.

A Bozsik Stadion átépítése alatt ideiglenes otthonul szolgáló Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Maccabi Játékok zajlanak, míg a Zalgiris elleni találkozónak otthont adó Illovszky Rudolf Stadionban filmforgatás lesz a mérkőzés idején, így klubunknak új helyszín után kellett néznie, s végül az ETO Park lett a minden feltételnek megfelelő helyszín.

A győri mérkőzés 18:55 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, klubunk pedig igyekszik minden segítséget megadni a drukkereink számára az utazáshoz, ennek érdekében ingyenes különvonatot indítunk a találkozóra, amellyel 808 szurkolónk utazhat Győrbe. A vonatra a mérkőzésre érvényes belépővel lehet felszállni.

Egyúttal felhívjuk a rendre remek hangulatot teremtő szurkolóink figyelmet arra, hogy mindenki tartózkodjon a sportszerűtlen, ellenséges megnyilvánulásoktól."

Legfrissebb híreink