Európa-liga: bókoltak a Vidinek

Mario Frick 3-4 Vidi találkozót látott.

Forrás:

A liechtensteini FC Vaduz vezetőedzője szerint nem kérdés, hogy az Európa-liga selejtező második fordulójában a Fehérvár FC az esélyes kettejük párharcában.

Mario Frick szerdán, a felcsúti Pancho Arénában, a csapata edzését megelőző sajtótájékoztatóján rámutatott, hogy míg együttese a svájci másodosztályban szerepel, addig ellenfele tavaly megnyerte a Magyar Kupát. Úgy vélte, hogy a továbbjutást illetően 70-30 százalék az esély a magyar együttes javára.


    
Mint mondta, látta a fehérváriak három-négy találkozóját, amelyeken igen erős csapatot és jó játékosokat látott. Név szerint említette Georgi Milanovot, Nego Loic-ot, Juhász Rolandot, Huszti Szabolcsot és Marko Scepovicot, akik mindannyian kiváló labdarúgók és képesek bármikor eldönteni egy-egy találkozót.


    
Mario Frick reményét fejezte ki, hogy gyors labdarúgóik révén néhány veszélyes kontratámadásra képesek lesznek csütörtökön, miközben már a mérkőzés elejétől agresszíven, keményen akarnak védekezni.


    
"Szeretnénk eséllyel nekimenni a visszavágónak, ehhez gólt kell szereznünk és persze szerencsére is szükségünk lesz" - fogalmazott a tréner, aki hozzátette, nincs veszítenivalójuk, csak élvezni szeretnék a Fehérvár elleni két összecsapást.


    
Az első körben a Vaduz az izlandi Breidablikot múlta felül 2-1-es összesítéssel, míg a Fehérvár FC a montenegrói Zetát búcsúztatta 5-1-gyel.
    
A Fehérvár FC-Vaduz összecsapás csütörtökön 20 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában, a visszavágót egy héttel később rendezik Liechtensteinben.

Európa-liga: rossz hírről számolt be a MOL Fehérvár edzője - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink