Európa-iga: újra tudják a Loki fanatikusai

Még nemesebb feladat vár rájuk.

Forrás:

A hazai pálya előnyét a jó helyismeret mellett még a szurkolók tudják biztosítani a meccseken. Amikor egy gárdának idegenben kell játszania, főleg a nemzetközi porondon, amikor inkább olyan helyeken játszanak a csapatok, ahol nem szoktak, hiszen nem bajnoki rendszerről van szó, még inkább elkél a biztatás a játékosoknak.

 

Tudják ezt a Loki fanatikusai is, akik az előző körben is kitettek magukért Albániában, annak ellenére, hogy a DVSC magabiztosan nyerte az első, hazai mérkőzést. Az albán túra sem lehetett piskóta a debreceniek számára, de most még nemesebb feladat vár rájuk, a Torino ellen kell segíteniük a kedvenceiket.

 

A meccs holnap este lesz 21 órától, de nem Torinóban, hanem Alessandriában, a mérkőzés helyszínén, a Stadio Giuseppe Moccagattában 30 euróért lehet majd jegyet venni azoknak, akik a Debrecennek szorítanak.

 

 

Az olaszok 350 jegyet biztosítottak a magyaroknak, ebből eddig 100 darab fogyott el. A stadionban az elmúlt napokban felszerelésre került 2000 szék, így összesen 6000 szurkoló lehet ott a találkozón.

 

 

Legfrissebb híreink