Európa egyik topcsapata csábítja Szoboszlait?

Már télen összejöhet a transzfer.

Forrás: Salzburg/Twitter

Olasz sajtóhírek szerint a Juventus vezetősége meg szeretné fiatalítani a csapat középpályás sorát. A tuttojuve24.it cikke szerint Szoboszlai Dominik is felkeltette a torinóiak érdeklődését. 

A 20 éves magyar válogatott játékos szerződése 2022-ben jár le a Salzburgnál. A Transfermarkt adatbázisa alapján Szoboszlai értéke 25 millió euró. A futballista ebben a szezonban már öt gólt szerzett, emellett nyolc gólpassz is fűződik a nevéhez.

Calciomercato Juventus, fari puntati su Rovella e Szoboszlai

 

Szoboszlai mellett Nicoló Rovella neve is felmerült a Zebráknál. A Genoa labdarúgója még Szoboszlaitól is fiatalabb (mindössze 18 esztendős). A most futó idényben eddig négy bajnokin kapott lehetőséget. A Transfermarkt becslése alapján Rovella jelenleg 2,5 millió eurót érhet. 

Egyébként nem lenne elképzelhetetlen, hogy Pirlo télen egy középpályást csábítana a csapatához. És ez a játékos a jelek szerint könnyen elképzelhető, hogy Szoboszlai Dominik lesz...

A Juventus egyébként az olasz futball egyik gigásza, amit bizonyít a 36 bajnoki címe vagy 13 kupagyőzelme. Európa trónjára eddig két alkalommal ülhetett fel a gárda. 

Legfrissebb híreink