Európa-bajnokság: Játékfiguraként megvehetőek Dzsudzsák Balázsék

Budapest – A legnépszerűbb játékos Böde Dani, de hova lett Király Gabi legendás mackónadrágja?

Forrás:

A relikviák között - melyeket a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködve készített el a Formatex Kft. - húsz játékos szerepel, a készletet négy változatban lehet megvásárolni, kétféle egydarabos, háromféle négydarabos, valamint egy exkluzív, tizenegy darabos formában - hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón.

 

A két egydarabost - melynek ára 1490 forint - az különbözteti meg, hogy az egyiket zárt, a másikat átlátszó csomagolásban forgalmazzák, azaz előbbi afféle zsákbamacskát jelent, ez pedig lehetőséget biztosít a gyűjtők számára a cserélgetésre. A négydarabos készlet 4990 forintba, a tizenegy darabos pedig 11 990 forintba kerül. Utóbbiból mindössze ezer darab készült s a gyártó minden eladott példány után ezer forinttal támogatja az Együtt a Daganatos Gyerekekért Alapítványt. Bakó Katalin, a szervezet kurátora elmondta, a befolyt összegből az idén Moszkvában hetedik alkalommal sorra kerülő "Győztesek Versenye" elnevezésű sportrendezvényre juttatják el a daganatos betegségből felépült fiatalokat.

 

Horváth Dániel, a Formatex Kft. marketingmenedzsere kiemelte, a figurákat többek között benzinkutakon, játékboltokban és a hipermarketekben lehet megvásárolni. Hozzátette, a cég korábbi közvélemény-kutatása szerint a válogatott legnépszerűbb játékosa Böde Dániel, őt Gera Zoltán és Király Gábor követi, Dzsudzsák Balázs pedig a negyedik a sorban.

 

A kampány egyik arca Détári Lajos korábbi világválogatott labdarúgó - az utolsó magyar világbajnoki gól szerzője.

 

A játékfiguráról készített képeket nézegetve többek között egy kérdés merült fel bennünk, hova lett Király Gábor legendás mackónadrágja?

Legfrissebb híreink