Eufória: a szurkolók így ünnepelték a DVTK-t - videó

A hajnali időpont ellenére remek volt a hangulat.

Forrás: DVTK/Facebook

A hétvégén ugyan zárt kapuk mögött, de még rendeztek meccseket az NB I-ben. A 25. forduló rangadóját a MOL Fehérvár és a Diósgyőr vívta. A remek formában lévő miskolciak lendületét a fehérváriak sem tudták megtörni, a mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött. Feczkó Tamás együttese immáron öt forduló óta veretlen a bajnokságban, három győzelem mellett kétszer játszott döntetlent a piros-fehér együttes az utóbbi hetekben.

MOL Fehérvár FC - DVTK | 1-1 | (0-0) | OTP Bank Liga | 25. forduló | MLSZTV

 

A szurkolók már az induláskor is meglepték a játékosokat, és a pontszerzés után sem maradt el az ünneplés.

Koronavírus: a DVTK ultráit nem lehet megállítani - NB1.hu

 

Ugyan a DVTK futballistái vasárnap hajnal kettőkor értek haza, ennek ellenére a leghűségesebb szurkolók görögtüzekkel és szurkolói dalokkal fogadták az alakulatot. Az ünneplésről videó is készült:

Hajnali szerenád Diósgyőrben | 2020. március 15.

 

A játékosok közül többen a közösségi oldalukon osztották meg a nem mindennapi élményt. Mirko Ivanovski például azt emelte ki, hogy a fanatikusokat semmi sem tudja megállítani. 

Feczkó Tamás vezetőedző nem igazán tudta jelzőket találni a diósgyőri szimpatizánsokra. A tréner hozzátette, a miskolci karrierje szempontjából eddig ez az esemény a legfelemelőbb.

"Már az is óriási megtiszteltetés, hogy pénteken délután olyan sok szurkoló biztatása közepette indultunk útra Székesfehérvárra, és nagy lökést is adott nekünk Magyarország egyik topcsapata ellen. De hogy hajnali két órakor, közel nulla fokban, mintegy százan várják a csapatot, és ilyen ünneplést csapjanak, arra nincs is jelző. Szívem szerint mindenkit egyenként magamhoz öleltem volna, de a koronavírus miatt még a pacsizás is elmaradt. Sok szép győzelmet arattunk együtt, sok felemelő pillanatot éltem már át Diósgyőrben, de ez mind közül a legnagyobb" - nyilatkozta Feczkó Tamás.

A szurkolóknak üzentek a DVTK-játékosok - kép - NB1.hu

 

A DVTK jelenleg az ötödik helyen áll a táblázaton, a negyedik pozíciót birtokló Puskás Akadémia fórja csak kettő pont. 

Legfrissebb híreink