nb1.hu

ETO-Kecskemét: Tímár örül, Szabó sajnálja a hazai szurkolókat – reakciók

Új célok jönnek a liláknál.

Mint arról beszámoltunk, a MOL Magyar Kupa kedd délutáni meccsén az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte, így kiejtette a Kecskemétet.

A lefújás után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Tímár Krisztián (ETO FC Győr): "Nagyon örülünk neki, hogy így sikerült ez a mérkőzés, azt hiszem szükségünk volt már erre a sikerre. Külön öröm, hogy egy NB I-es csapat ellen is sikerült a stílusjegyeinket kidomborítani és a mérkőzés bizonyos szakaszaiban kifejezetten jól játszottunk. Bebizonyítottuk, ha stabilak vagyunk hátul, betartjuk a taktikai utasításokat, és elöl bemegy a helyzet, akkor akár egy élvonalbeli csapat ellen is tudunk sikeresek lenni. Nyilván a bajnokságban is ezt szeretnénk csinálni, és azért dolgozunk, hogy ott is sikeresek legyünk."

Szabó István (Kecskeméti TE):  "Örülök, hogy elkísérhettek minket szurkolóink, azt viszont sajnálom, hogy nem lehettek hazaiak a találkozón. A Győrnek gratulálok, hiszen szereztek egy gólt, ami a meccs képét tekintve döntőnek bizonyult. Nem kezdtünk rosszul, a pontrúgásinkban volt veszély, de az igazsághoz tartozik, hogy a hazaiak előtt is adódtak lehetőségek. Kreativitásban, jó döntésekben nem tudtunk a Győr fölé nőni. A cserék után irányítottuk a játékot, a Győr kontrákra rendezkedett be értelemszerűen, és ügyesen védekezett. Szerettünk volna továbbjutni, ez nem sikerült, így új célokat kell kitűznünk, mint a pénteki bajnoki a Vasas ellen. A Győrnek sok sikert kívánok a kupában és a bajnokságban is!"

Kapcsolódó hírek