Érzelmi szálak: így hangol volt csapata ellen Windecker

Nem éppen a legszebben búcsúzott ugyebár.

Forrás: paksifc.hu

 

Vélhetően sokan emlékeznek még arra - hisz nem volt oly rég, mindössze néhány hónapja, múlt nyáron -, hogy Windecker József viharos körülmények között a görög Levadiakoszhoz igazolt Újpestről. A szegedi születésű középpályásra néhányan rányomták azt a bélyeget, hogy ő az a "hűtlen, aki kétmilliós fizetésre" mondott nemet. 

 

Az igazságról többen többfélét mondtak már, maga az érintett is megszólalt, és talán leszűrhető, hogy Roderick Duchatelet elnöknek is lehetett "némi" köze a dologhoz. Lényeg a lényeg, a mellőzött Windecker távozott, ám a görög kaland nem vált be, így februárban visszatért az NB I-be.

 

Most a Paks játékosaként egyre jobb állapotba kerül, és bizakodóan várhatja a hétvégi fordulót - ahol történetesen az Újpesttel találkozik Csertői Aurél gárdája. A klub honlapján közzétett interjú alapján plusz érzelmi töltettel várja Windecker a pikáns meccset.

 

"Nyilván különleges meccs lesz számomra a most szombati, de extra motiváció nincs bennem, hisz’ minden ellenfél ellen maximálisan elhivatott vagyok. Természetesen vannak érzelmi szálak bennem, de profi sportoló vagyok, így ezt erre a 90 percre félreteszem majd" - fogalmazott, majd a céljairól is beszámolt. "Célom nem lehet más, mint az összes hátralévő mérkőzésen kezdőként pályára lépni. Ezek mellett pedig minél több győzelmet szeretnék, mert az a csapatnak is jó" - mondta.

 

Windecker egyébként nagyon jól érzi magát Pakson - hétvégén kiderül, mennyiben mutatkozik meg ez a pályán volt klubja ellen.

Legfrissebb híreink