Érzelemdús üzenettel búcsúzott Újpesttől Novothny Soma

Három évet töltött el a csapatnál.

Forrás: ujpestfc.hu

Mint ismeretes, az Újpest hétfőn a hivatalos oldalán bejelentette, hogy öt játékos is távozik a csapattól, köztük Novothny Soma is.

 

Új csapat épül Újpesten: öten is máshol folytatják - NB1.hu

 

 

Novothny 2017-ben került Újpestre, összesen 71-szer lépett pályára bajnoki meccsen lila-fehér mezben, ezeken 32 gólt lőtt és a Magyar Kupát is elhódította. Mivel lejárt a szerződése, így ingyen távozik Újpestről.

Így búcsúzott az Instagramon az Újpesttől:

,,Gyönyörű, de sokszor nagyon nehéz 3 évet töltöttem el Újpesten! Sosem felejtem el a magyar kupa győzelmet , a harmadik helyezést, a 34 gólom után érzett örömöt és persze a barátokat akiket ennek a klubnak köszönhetek! Nem voltam a közönség kedvence , de úgy érzem mindig 100%-ot adtam azért, hogy a legjobb eredményeket érjük el! Büszke vagyok arra, ahogy ebben a szezonban rettenetes mélyről visszajőve 6. helyen végeztünk, és ami szinte hihetetlen érzés , hogy pár meccsen a csapatkapitányi karszalag is rám került! Köszönök mindent a stábnak, a csapattársaimnak és mindenkinek aki tartozik ehhez a klubhoz! Sok sikert Újpest FC!"

 

Gyönyörű, de sokszor nagyon nehéz 3 évet töltöttem el Újpesten! Sosem felejtem el a magyar kupa győzelmet , a harmadik helyezést, a 34 gólom után érzett örömöt és persze a barátokat akiket ennek a klubnak köszönhetek! Nem voltam a közönség kedvence , de úgy érzem mindig 100%-ot adtam azért, hogy a legjobb eredményeket érjük el! Büszke vagyok arra, ahogy ebben a szezonban rettenetes mélyről visszajőve 6. helyen végeztünk, és ami szinte hihetetlen érzés , hogy pár meccsen a csapatkapitányi karszalag is rám került! Köszönök mindent a stábnak, a csapattársaimnak és mindenkinek aki tartozik ehhez a klubhoz! Sok sikert Újpest FC! #ujpestfc#ns86

(null)

Legfrissebb híreink