Erről sms-ezett Marco Rossi és Märcz Tamás

Magyarország - Jó barátságban vannak!

Forrás: MTI

 

Märcz Tamás, a férfi pólóválogatott kapitánya jó barátságot ápol Marco Rossival, a magyar nemzeti futballcsapat új kapitányával. A magyar szakember korábban Olaszországban is pólózott, onnan ismeri az olasz trénert, akinek vízilabdázik a fia.

„Sms-t váltottunk, gratuláltam neki, amit örömmel fogadott, azt válaszolta, hogy nekem könnyebb helyzetem van, de visszaírtam, hogy nekünk sem olyan könnyű már, mint 15-20 évvel ezelőtt. A focistáknak is nagyon sok sikert kívánok, és bízom benne, hogy egy olyan trófeát, amit a Honvéddal is leszállított Rossi, valami ahhoz hasonló, nagyon izgalmasat hoz a fociválogatott kispadjára, aminek örülni fognak a szurkolók” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának a csapatával Világliga-negyeddöntőre készülő Märcz Tamás.

 

De Világliga ide vagy oda, a magyar vízilabdázókat is lázban tartja a labdarúgó-vb. „Általában nálunk az étkezéseknél telefonstop van, de most volt egy különleges kérés, hogy a játékosok az esti vacsoráknál is tudják esetleg élőben nézni azokat a mérkőzéseket, amelyek nagyon izgalmasak. Jó lenne, ha egyszer a magyar csapatnak is tudnánk szurkolni” – tette hozzá a pólókapitány.

Legfrissebb híreink