Erősített az FTC női csapata, topklub vinné az Újpest egykori játékosát

Szintet léphet a futballista.

Forrás: ujpestfc.hu

A Ferencváros közleménye:

"Tovább erősödik magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes női labdarúgócsapatunk kerete. Csigi Eszter, Haley Lukas, Nagypál Fatima, Csányi Diána, Isabelle Linden és Lidija Kulis után az FTC-Telekomban folytatja pályafutását a német utánpótlás-válogatott, a német női másodosztályban szereplő Wolfsburg II középpályása, Michelle Klostermann.

Michelle Klostermann 2001. március 1-jén született. 2015. szeptember 12-én mutatkozott be a VfL Bochum U17-es csapatában, ahol 17 mérkőzésen háromszor is eredményes volt. Alig egy évvel később klubot váltott, és az FSV Gütersloh 2009, ugyancsak U17-es együttesében kapta meg a lehetőséget. A güterslohi csapatban ugyancsak 10 alkalommal lépett pályára, és előző állomáshelyéhez hasonlóan itt is három gólt szerzett.

A kétszeres női Bajnokok Ligája-győztes Wolfsburg is felfigyelt a fiatal játékos tehetségére, és 2017 júliusában le is igazolta Klostermannt. A rendkívül ügyes középpályás maradt saját korosztályában, ahol 7 mérkőzésen 4 góllal vette ki részét a wolfsburgi együttes utánpótláscsapatának szerepléséből. Teljesítményével kivívta a szakvezetés elismerését, és 2018 februárjában bemutatkozott a zöld-fehérek második csapatában.

Klostermann nem csak klubcsapataiban, de a nemzeti együttesnél is felhívta magára a figyelmet. 2015 októberében, egy Skócia elleni 5-1-es győzelem alkalmával mutatkozott be a német U15-ös válogatottban. Két nappal később ismét megkapta a lehetőséget, ugyancsak a skótok korosztályos csapata ellen (ezúttal 6-0-ra nyertek a németek).

Alig egy évvel később egy Dánia ellen 4-0-ra megnyert összecsapáson lépett pályára az U16-os nemzeti válogatottban, majd két nappal később már a kezdőcsapatban számítottak rá, ugyancsak Dánia ellen, de most 8-0-ra győztek Klostermannék. Az U16-os válogatott tagjaként még hat alkalommal húzhatta magára a német válogatott mezét: Portugália, Franciaország, Hollandia, Olaszország, Franciaország és Mexikó ellen lépett pályára.

Michelle Klostermann a szerződése aláírását követően a FradiMédiának nyilatkozott elsőként."

OLASZORSZÁG

Olasz forrásokra hivatkozva arról ír az nso.hu, hogy Enisz Bardi felkeltette az AC Milan érdeklődését. A 26 éves futballista korábban az Újpestben is megfordult, a lila-fehér gárda tagjaként 79 NB I-es meccsen 19 gólt szerzett.

Az északmacedón válogatottban eddig 33 mérkőzésen szereplő Bardi játékjogát a spanyol élvonalban szereplő Levante birtokolja. A Transfermarkt 15 millió euróra becsüli a labdarúgó értékét.

Állítólag a Milan mellett a Torino is felfigyelt Bardira. Sőt, egyes olasz lapok szerint a torinóiak helyzete nem reménytelen, hiszen ebben a csapatban több játéklehetőséget kapna Bardi. 

Legfrissebb híreink