Érdekes részletek derültek ki Petrjak átigazolásáról

Megvan, mennyit fog keresni a Vidinél.

Forrás: MTI

 

Két ukrán lap, a tsn.ua és a dynamomania.com érdekes dolgokat derített ki Ivan Petrjak átigazolásával kapcsolatban.

 

Mint ismeretes, az eredetileg a Sahtar Donyeck alkalmazásában álló, a szezont a bajnok Ferencvárosnál töltő és ott kiválóan futballozó válogatott játékos MOL Vidibe szerződésétől volt hangos a magyar futballvilág az utóbbi hetekben. A 25 éves középpályás nem élete legkönnyebb napjait éli - sokan árulónak nevezték, hisz az NB I-ben a zöld-fehérek legnagyobb riválisánál folytatja. Hallhattunk már több véleményt mind vezetői, mind játékosi, mind szurkolói oldalról, azonban most újabb, eddig még nem, vagy csak kevésbé rebesgetett részletek láttak napvilágot.

Nyilasi odaszúrt Petrjaknak - NB1.hu

A két ukrán sajtóorgánum állítása szerint a négy évre aláíró, a következő szezontól havi 40.000 eurót kereső Petrjakért 1,6 millió eurót fizetett a Vidi. Hozzátették, hogy Szerhij Rebrov egyik kedvencéért az idény közben a Fradi több ajánlatot is tett az eredeti játékjog birtokosának, azaz a Sahtarnak, ám egy egymilliós összegett visszadobott az ukrán élcsapat, majd 600 ezer euróval próbálkoztak a zöld-fehérek, végül 1,2 millióval (plusz 25 ezer eurós fizetéssel magának a játékosnak). 

Keményen visszaszólt a Fradinak a Vidihez távozó Petrjak ügynöke - NB1.hu

A tárgyalások a végéhez értek, és talán lassan a kedélyek is nyugodni kezdenek - Petrjak a következő idénytől a MOL Vidi játékosa, és készülhet egy másik szerepre is futballkarrierje mellett: apa lesz. 

Legfrissebb híreink