Ennyiért árulhatja az nb1.hu-tól elküldött Hemingway a Kispestet

Budapest – Feleslegesen kérdeztük volt bloggerünket.

Forrás:

Mint ismeretes, az nb1.hu megköszönte George F. Hemingwaynek, hogy lelkesen látta el a blogját blogbejegyzésekkel. Azért intettünk búcsút az amerikainak, mert Hemingway azt hitte, az nb1.hu felületein neki mindent lehet. Pedig ez nem így van. Megírtuk neki, a blogja (tehát nem csak egy adott blogbejegyzés, hanem az egész blogja) csak akkor jelenhet meg, ha befejezi szurkolók patkányozását, azt, hogy sírásónak nevezi az újságírókat, de azt is jeleztük neki, hogy az nb1.hu-n nem politizálhat.
 
Hemingway nem értett a szóból, mert megszokta, hogy neki mindent lehet, ami lehet, hogy így van, de nem nálunk.
 
 
 

A szurkolók nem patkányok, az újságírók nem sírásók - Hemingway nem blogolhat többé! - NB1.hu

Megszűnt Hemingway blogja

 
 
Hemingway – és ezt a tőle búcsút vevő cikkben is jeleztük – az nb1.hu politikai és üzleti körökből származó értesülései szerint árulja a kispesti focicsapatot. Megkérdeztük tőle ezt is kétszer levélben, hogy igaz-e, meg azt is, hogy 5 millárd forintért, ahogy bizonyos körökben mindenki beszél róla.
 
Hemingway nem válaszolt (az egyik reggeli tévéműsorban nemrég kijelentette, hisz a sajtószabadságban...), de nem az nb1.hu-nak, hanem a szurkolóknak (az ő szórakoztatásuk miatt találták fel a labdarúgást, nem a tulajdonosok önsztárolására) és ezen belül a kispestieknek sem.
 
 
 

 
 
 
Az nb1.hu arról is kapott információkat, hogy a magyar-skót  meccs szünetében üzleti megbeszélésre került sor a Groupama Aréna kiemelt részlegében. Az összejövetelen, úgy tudjuk, Hemingway is ott volt, ezt is jeleztük neki, de erre sem reagált.
 
A beszélgetésen sportbaráti hangulatban elhangzott, a „Honvéd nemzeti kincs”, ami azt jelenti, hogy a gazdasági életben pontosan tudják, hogy ez a múltja és a tömegbázisa miatt van így.
 
És ennek még fontos jelentősége lehet a továbbiakban, mert magyar üzleti körök érdeklődnek a Kispest iránt.
 
 

Így néz ki most Stadler József stadionja - képek - NB1.hu

Képek a Stadler-stadionról

Legfrissebb híreink