Ennyi jegy van még a Derbire

Kezdés előtt még vehetnek a hazaiak.

Forrás: Újpest FC

Mindenki arról beszél, hogy ismét telt ház lesz a Derbin. Emiatt is kíváncsiak voltunk rá, lehet-e még belépőket kapni a rangadóra.
 
Az már több napja tudott, hogy a fradisták az összes, nekik szánt belépőt elkapkodták pillanatok alatt, ám a hazai szektorokba még lehet belépőt váltani.
 
Az Újpest honlapján van egy számláló, mely azt mutatja, mennyien tudnak még bejutni a stadionba: amikor az nb1.hu letöltötte a lilák honlapját (11 óra 20 perckor), a számláló ezt mutatta:
Íme, a lilák közleménye a mai jegyvásárlási lehetőségekről: február 9., szombat 15:30-tól 4 pénztár tart majd nyitva (Mildenberger utcai 14-es számú pénztár, továbbá a Megyeri úton található 2-es, 4-es és 7-es ablak)
 
17:30-tól, a kapunyitástól pedig az összes pénztárunk nyitva várja lila-fehér szurkolóinkat, hogy megváltsák belépőjüket a Ferencvárosi TC elleni mérkőzésre.
 
Kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem áll módunkban belépőjegyet kiállítani. Részletek ITT!
 
Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük lesz megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.
 
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az ELŐVÉTELI ÁRON történő jegyvásárlás a MÉRKŐZÉST MEGELŐZŐ NAPOKON lehetséges. Ennek értelmében a MÉRKŐZÉS NAPJÁN, a pénztárakban megváltott jegyek továbbra is TELJES ÁRON kerülnek értékesítésre.”

Legfrissebb híreink