Elszakadt családjától a Puskás Akadémia játékosa

Nem tud mást tenni, mint lelkiismeretesen készülni.

Forrás: pfla.hu

A koronavírus-járvány miatti szünetben az NB I-es játékosok nem tudnak mást csinálni, becsülettel teszik a dolgukat. A Puskás Akadémia középpályása, Urblík József is így van ezzel, és egyelőre az önkéntes karantént is jól viseli, bár nagyon fájdalmasan érinti, hogy családja közel lakik a magyar határhoz, személyesen nem találkozhat szeretteivel.

"Ki lehet bírni. A legrosszabb, hogy nem tudok hazamenni sem a szüleimhez, sem a menyasszonyomhoz, akinek sajnos nincs magyarországi lakcímkártyája, így otthon ragadt.

 

Szlovákiában már csak a nagyobb cégek üzemelnek, a kisebbek szinte mind bezártak, akárcsak az iskolák – azt is hallottam, előfordulhat, hogy nem fejezik be a bajnokságot. Természetesen a foci is nagyon hiányzik, de lelkiismeretesen készülök, megkönnyíti a dolgomat, hogy David Vanecekkel és erőnléti edzőnkkel, Egon Kunzmann-nal egy helyen lakunk. Arról, hogy csapatszinten mikor edzhetünk, játszhatunk újra, fogalmam sincs. Egyelőre nem tehetünk mást, elvégezzük az előírt feladatainkat és várjuk, mikor lesz a folytatás" - mondta a 23 éves középpályás.

Mint ismeretes, a felcsútiaknál eközben már a nyári átigazolási szezonra is készülődnek.

Már az átigazolási szezonra készülnek a Puskás Akadémiánál - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink