Először lép pályára Gyurcsó a visszatérése óta - előzetes

A vendégek további pontot/pontokat szereznének

Forrás: Puskás Akadémia

A legutóbbi fordulóban megszerezte első NB I-es győzelmét a Kaposvár hosszú évek után és győzelemre lesz szüksége a csapatnak a Puskás Akadémia ellen is, ha el akarnak lépni a kiesőzónából.

A két csapat meglehetősen rövid közös történelemmel rendelkezik, a 2013-14-es NB I-es szezonban találkoztak kétszer a felek, Kaposváron döntetlen született, míg Felcsúton a hazaiak tudtak győzni. A felcsútiak jelenleg az 5. helyet birtokolják 7 ponttal, mag a zöld-fehérek az utolsó előtti helyen állnak 3 ponttal. A Debrecen elleni győzelem nagy lökést adhat a vendégeknek, akik már több meccsen bizonyították, hogy nem pofozózsáknak jöttek fel az élvonalba.

Nagy Tamás a kaposváriak védője így nyilatkozott a találkozóról:
,,Nagyon fontos győzelmet arattunk Debrecenben, ami kellett ahhoz, hogy elhiggyük, hogy igenis tudunk nyerni az NB I-ben. A válogatott szünet emiatt nyugodtabb hangulatban telt, felszabadultabban jött mindenki edzésre. A Siófok elleni edzőmérkőzésen próbáltunk egy biztos védekezésből kiindulni, ahogy ezt a Puskás ellen is szeretnénk. A felcsútiak jól erősítettek a nyáron, egy veszélyes csapatnak tartom a Puskást, rengeteg jó játékos van a keretükben, főként a támadó szekcióban. Nagyon ébernek kell lennünk hátul és végig koncentrálnunk kell, hogy megakadályozzuk a támadásaikat. Nehéz mérkőzésre számítok, de pontért, pontokért utazunk Felcsútra."

Első hazai mérkőzését játssza a Puskás Akadémia színeiben a nemrégiben hazatérő Gyurcsó Ádám. A támadó a Hajduk Splittől került kölcsönbe Felcsútra, ahol szeretne újra formába lendülni és gólokkal, valamint gólpasszokkal segítené a csapatát. A korábbi válogatott és magyar bajnok számára egy igazán különleges személy is kilátogathat a meccsre, reméli, hogy a kislánya is a helyszínen tekintheti meg a találkozót.

A legutóbbi fordulóban a Zalaegerszeg ellen, 50. alkalommal lépett pályára az NB I-ben Kiss Tamás. Ha számításba vesszük, hogy még mindig csak 18 éves, ez a szám rendkívül nagy elismerést érdemel.
Az utánpótlás válogatott játékos ezt mondta el a Kaposvár elleni találkozóról:
,,Úgy gondolom, hogy nehéz mérkőzés lesz itt a Pancho Arénában, mivel 4 vereség után egy győzelemmel folytatták és ez erőt ad nekik a folytatásban. Ide jönnek idegenben, gondolom motiváltak lesznek és mindent bele fognak adni ami tőlük tellik. NB II-ből jöttek fel, még nem játszottunk ellenük, mindent bele kell adni mindenkinek, 100%-ot kell nyújtani a pályán és remélem, hogy győztesen hagyjuk el a teret."

Legfrissebb híreink