Először hívták be a válogatottba, érzelemdúsan reagált

Sigér szavai Rossi döntésére.

Forrás: fradi.hu

Mint arról beszámoltunk, Marco Rossi kihirdette a magyar válogatott Montenegró és Szlovákia ellen készülő keretét, amelyben újoncként szerepet kap Sigér Dávid is. A Ferencváros középpályása a fradi.hu-nak nyilatkozott.

"Évekkel ezelőtt már le is mondtam erről, talán el is hagyta egy ilyen mondat a számat. Ez is megerősíti azt, hogy soha ne mondd, hogy soha. Persze azóta sok minden megváltozott, főleg, hogy egy évvel ezelőtt idekerültem a Fradiba. Úgy gondoltam, hogy ha esetleg sikerül megvetnem a lábam, és jó teljesítményt nyújtanom, akkor kimondott célom lehet a válogatott meghívó. Az elmúlt időszakban tehát sokat kérdeztek erről, hogy számítok-e rá, emiatt és a kitűzött cél miatt nekem is a fejemben volt ez. De elsősorban végig a Fradi céljai voltak a szemem előtt. Összességében tehát meglepett, az első meghívóra nem számíthatsz, ezt nem várhatja el senki. Nagyon jólesett, nagy megtiszteltetésnek érzem.

Főleg azok után, hogy úgy voltam vele, hogy hiába vagyok itt a Fradiban, lehet, hogy soha nem hívnak meg, és ez már nem adatik meg nekem. Óriási szó, hogy a válogatottnál lehetek majd, és persze az lenne a legnagyszerűbb, ha játéklehetőséghez is juthatnék. Dibusz Dénes mondta az idegenbeli, zágrábi mérkőzés után, hogy most fejeltem magamnak egy meghívót. Akkor csak nevettem ezen, és azt mondtam: majd meglátjuk. Lehet, hogy ez is kellett hozzá, de annak örülök a legjobban, hogy minden bizonnyal a teljes játékom miatt szolgáltam rá erre" - mondta.

 

A válogatott szeptember 5-én játszik Montenegró ellen felkészülési mérkőzést, míg a szlovákok elleni, budapesti Eb-selejtező szeptember 9-én lesz.

Legfrissebb híreink