Élő közvetítés Marco Rossi kerethirdetéséről

A Puskás Arénában lesz az esemény.

Forrás: mlsz.hu

A magyar válogatott szövetségi kapitány, Marco Rossi a tervek szerint 12 órától hirdeti ki a magyar válogatott keretét a júniusi Nemzetek Ligája-meccsekre. Az eseményről élő közvetítéssel jelentkezünk.

12.07: A magyar válogatott kerete:

A MAGYAR KERET A JÚNIUSI NEMZETEK LIGÁJA-MÉRKŐZÉSEKRE

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Budapest Honvéd)

Védők: Bolla Bendegúz (Grasshoppers – Svájc), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (FK Nyizsnyij Novgorod – Oroszország), Lang Ádám (Omonia Nicosia – Ciprus), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Spandler Csaba (Puskás Akadémia FC), Szalai Attila (Fenerbahce – Törökország)

Középpályások: Baráth Péter (Debreceni VSC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (Pisa – Olaszország), Loic Nego (Mol Fehérvár FC), Schäfer András (Union Berlin – Németország), Callum Styles (Barnsley FC – Anglia), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország), Vécsei Bálint (Ferencváros)

Támadók: Ádám Martin (Paksi FC), Sallai Roland (SC Freiburg – Németország), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok), Schön Szabolcs (FC Dallas – Egyesült Államok), Szalai Ádám (FC Basel – Svájc), Vancsa Zalán (MTK)

12.11: Marco Rossi elmondta, hogy csak az egyetlen előtte álló meccsre koncentrál, ennél messzebbre nem tervez, mert egyszerűen ez nem lehetséges, mert úgy éli meg a helyzetet, hogy bármikor elveszítheti a kispadot.

12.13: Nem tudja, hogy milyen érzés lesz az olasz himnuszt hallani Cesenában, ugyanis játékosként nem jutott el olyan szintre, ez lesz az első alkalom. Mind a két himnuszt énekelni fogja, Marco Rossi szerint egy igencsak sajátos élmény lesz.

12.16: Vancsa meghívása egy jelzés a játékos felé, és elmondta, hogy a szövetségi kapitány feladata az is, hogy a fiatal tehetségeket gondozza.

12.18: Marco Rossi szerint Magyarországon nagyon sokan jól értenek a futballhoz, még a szurkolók közül is.

12.20: A szövetségi kapitány szerint Ádám Martinnak még az erőnlétén fejlesztenie kell a nemzetközi szinthez, de még relatíve fiatal, így még tud fejlődni.

12.23: Szalai Attiláva szinte napi szinten tartja a kapcsolatot, remélhetőleg az utolsó török bajnokikra már a Fener rendelkezésére tud állni. Amennyiben nem számíthat rá a válogatott, akkor Fiola Attila pótolhatja.

12.26: Nem tudja még elmondani, hogy hány ponttal lenne elégedett, mert ez mindig a teljesítménytől függ. Az Eb-n előre aláírta volna a két pontot a csoportban, de látva a játékosok teljesítményét, mégis keserű szájízzel ment haza, ugyanis benne volt a továbbjutást. A meccsek után ugyanazt szeretné érezni, amit Münchenben érzett.

NEMZETEK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
A-LIGA 3. CSOPORT
A MAGYAR VÁLOGATOTT PROGRAMJA

Június 4., 18.00: MAGYARORSZÁG–Anglia
Június 7., 20.45: Olaszország–MAGYARORSZÁG
Június 11., 20.45: MAGYARORSZÁG–Németország
Június 14., 20.45: Anglia–MAGYARORSZÁG
Szeptember 23., 20.45: Németország–MAGYARORSZÁG
Szeptember 26., 20.45: MAGYARORSZÁG–Olaszország

Legfrissebb híreink