Élő közvetítés a Fradi rendkívüli sajtótájékoztatójáról

Kubatov Gábor és Orosz Pál tartja.

Forrás:

11.24: Vége!

 

11.21: Végleges-e a Fradi kerete - kérdeztük? Orosz elmondja, szép sor érkezett már, de dolgoznak tovább. Kubatov hozzáteszi, több légiósuk van, mint amennyit az MLSZ engedélyez, ezen változtatni fognak, vannak is érdeklődések néhány légiósuk iránt. Mint mondta, sok játékos kivár augusztusig, hátha jobb ajánlatot kapnak. Továbbra sem akarnak pletyka klub lenni, ezért továbbra is csak a bejelentések után nyilatkoznak az átigazolásokról.

 

11.18: Orosz Dzsudzsák Balázsról: nagyon tiszteli, nagyra tartja a labdarúgói múltját, jelenét. Kétéves szerződésük van vele egy Sky Box-ra.

 

11.16: Lanzafame-ügy: Kubatov azt mondta, vitatkoztak egymással, kell-e 31 éves játékos, Gera kiesése miatt is kellett. Fradista karakternek gondolja. Spílerkedő és korláton belüli rossz fiúnak nevezi. Az olasz véleménye szerint még valami nagyot szeretne dobbantani.

 

 

11.15: Kubatov válaszolva elmondja, a Fradi következő UEFA-büntetése a kitiltása is lehet. Azt mondta, a szurkolóik java része megtanult viselkedni, a sajnálatos esetek ellenére is. Ezt köszöni nekik, reméli, a többiek is megjavulnak. Ismét hangsúlyozza, hogy egy ember is okozhat bajt. Kizárás miatt nem tudnának jó játékosokat sem igazolni.

 

11.13: Orosz Pál Prukner Lászlóról: azért kellett a váltás, mert az elvárt eredmények nem jöttek. A Fradi történelmében még nem fordult soha elő, hogy az U17-nek osztályozót kell játszania az NB I-ért. Úgy gondolják, Prukner László kezében jó helyen lesz az utánpótlás, mert jó szakember és jó pedagógus. 

 

11.10: Paintsil a téma: Kubatov nem haragszik rá, Paintsil azt mondta neki, hogy csak egy test egy szervezetben. Elővásárlási jogukat lehívták, a menedzsere a játékosnak decemberben aláírta. Ennek a végrehajtása nem történt meg. A magyar hatóságoknál, az UEFA-nál és a FIFA-nál is eljárást indítottak. Mint mondja Kubatov, ha a test a szervezetben, akkor a menedzsere dönt mindenben helyette, az életkorával kapcsolatos iratokat is vizsgálják. Sajnálják, mert a játéka jó volt.

 

11.08: Kubatov válaszol Gera Zoltánnal kapcsolatban. Azt mondta, az ő életén keresztül lehet látni, miért érdemes sportolni. Kimászott a hite és a sport miatt a gödörből. Kubatov lenne olyan, mint Gera. Mint mondta, sajnálja, hogy befejezi az aktív játékot. Megható dolog volt, amikor Gera bejelentette, hogy vége. Együtt szeretnének vele dolgozni, hogy a szakmai stáb tagja lesz, feledatköre a technikai képzésért felelős személy lesz, videóelemzés is a feladatai köré tartozik majd, egyenként is beszélnie kell majd a játékosokkal. Az utánpótlásban is hasznát vennék a tudásának. Vannak elképzeléseik a búcsúztatásáról, de még nem tudják pontosan, mi lenne a méltó hozzá.

 

11.07: Jönnek a kérdések.

 

11.06: Csak Fradi és nemzeti színű zászlók lehetnek a stadionban. Arra kérik a szurkolókat, hogy a szívtől az égig fradista karmozdulatot ne vessék be a szurkoláshoz a nemzetközi meccseken, mert félreértik. Megkeresték a mozdulat megalkotóját, azt mondta, nem rossz szándékkal találta ki. Viszont az UEFA brutálisan büntet miatta.

 

11.05: Nagyon komoly büntetések vannak, Kubatov arra is emlékeztet, a Fradit évek óta bünteti az UEFA. Mint mondta, ahhoz, hogy ne legyen baj, ahhoz az kell, hogy egyetlen ember se csináljon olyan dolgot vagy véletlenül, hogy a klubot megbüntessék. Szigorított molinó-rend lesz, szigorúbb beléptetéssel. 

 

11.02: Kubatov Gábor kezdi, mint mondta, kijelölik a Fradi céljait. 3 ilyen lesz. Bajnokok lennének, a 3. csillagot feltennék a mezükre, erre készültek a keret kialakításával. Második cél, jó nemzetközi szereplés a kupában. 3. Tud-e a Fradi a lelátón is európai módon viselkedni.

 

11.00: Pontos az érkezés, kezdés!

 

10.50: A sportújságírók is csak találgatják, miről lesz szó az összejövetelen.

 

10.39: A meghívóban 11 óra volt kezdési időpontnak megjelölve.

Legfrissebb híreink