Elnöki látogatás Telkiben, Kádár Tamás nem játszhat szombaton

Telki - Dzsudzsák és Priskin emlékplakettet kapott Csányi Sándortól

Forrás: MLSZ

A horvátok elleni szombati összecsapás (Groupama Aréna, 18.00) előtt álló magyar válogatott játékosai továbbra is gőzerővel készülnek a mérkőzésre. A kerethez kapcsolódó fontos hír, hogy ma kiderült: Kádár Tamás múlt héten összeszedett bokasérülése nem jön rendbe szombatig, ezért a Lech Poznan védője nem tudja vállalni a játékot a horvátok ellen. Kádár csütörtökön este elhagyta a telki edzőközpontot, a rehabilitációt klubjában folytatja.   

 

A szombati felkészülési mérkőzés közeledtével természetesen egyre hangsúlyosabbá válik a csapat taktikai felkészítése az edzéseken a roppant erős, világsztárokból álló horvát együttes ellen, amely tegnap 2-0-ra győzött Izrael válogatottja ellen barátságos mérkőzésen.    Csütörtökön Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is meglátogatta a válogatottat, és emlékplakettet adott át a 75. válogatottságát a csapat legutóbbi mérkőzésén elérő Dzsudzsák Balázsnak, valamint az 50. válogatottságát ősszel elérő Priskin Tamásnak. A válogatott labdarúgói is ajándékkal várták a szövetség vezetőjét, aki néhány nappal ezelőtt ünnepelte születésnapját.  

 

 A szombati mérkőzést megelőző felkészülést pénteken a szokásos, meccsnap előtti sajtótájékoztató és hivatalos edzés zárja majd.

Legfrissebb híreink