Elmondta a Paks középpályása, miért szereztek kilenc gólt Budafokon

A góljáról külön is szót ejtett.

Forrás: paksifc.hu

Papp Kristóf még nem élt át a Budafok elleni meccshez hasonlót, mióta a Paks játékosa, erről így nyilatkozott a klub honlapjának:

„Ha jól emlékszem, mióta itt vagyok, nem volt ehhez hasonló, sokgólos győzelmünk, de hát a második félidőben egyszerűen minden összejött. Jó játékunk mellett pedig a Budafok hitehagyott lett, úgymond szétesett a játékuk. Agresszivitásunk, gólra törő játékunk mindenképpen kellett a sikerhez.”

A paksiak kilenc találatából a másodikat Papp szerezte, erre így emlékezett vissza:

,,Egy bedobásnál éreztem, eléggé üresen hagytak, nem számítottak rá, hogy belépek a játékba. Szabó kiválóan dobta be számomra a labdát, majd megpróbáltam kényszerítőzni Ádámmal, de a labda egy budafokihoz pattant, végül azonban így is jó lett, hiszen visszakerült hozzám, és kilőhettem a hosszút.”

A következő fordulóban nem vár könnyű feladat a paksiakra, hiszen a Puskás Akadémia ellen lépnek majd pályára. Így várja azt találkozót Papp:

,,Azért ez a budapesti játékunk egy kifutott eredmény volt, ebből kiindulni a Puskás Akadémia elleni találkozónkra nem szabad. Nem fogunk mindig kilenc gólt lőni. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a PAFC nem véletlenül birtokolja a második pozíciót. Az viszont biztos, mi továbbra is maximálisan próbáljuk majd hozni a játékunk, ahogy mindenki ellen. Itthon jók a mutatóink, tehát jó esélyeink vannak, de keményen oda kell majd tennünk magunkat az újabb pontokért, az fix.”

Legfrissebb híreink