Meglökte a játékvezetőt Kispesten, nem marad az NB II-ben a Csaba játékosa

Békéscsaba - Laczkó előbb vezetést szerzett, majd jött a negatív széria.

Forrás: bekecsaba/facebook

A Békéscsaba kispesti vereségével búcsút intett az élvonalnak, a lila-fehérek nem tudtak megkapaszkodni a tizenkét csapatos NB I-ben. A lefújást követően a játékosok közül volt, aki a könnyeivel küszködött, a Honvéd ellen a vezetést megszerző, majd később kiállított Laczkó Zsolt aludni sem tudott a mérkőzést követő éjszaka.

 

 „Folyamatosan járt az agyam – mondta Laczkó az nso.hu jelentése szerint. – A játékvezető elvett tőlünk egy tizenegyest, a lefújás előtti percekben buktattak a tizenhatoson belül, mégsem járt érte büntető. Sajnos nem tudtam uralkodni az érzelmeimen, felpattantam a földről, és odaszaladtam Pintér Ádám játékvezetőhöz. Nem szóltam egy szót sem, de meglöktem őt. Sajnálom, hibáztam, nem kellett volna, nem ez a jó mentalitás, ám egyszerűen nem tudtam nyugodt maradni. Ha azt befújja a játékvezető, az utolsó fordulóban még mindig lett volna esélyünk a bentmaradás kivívására."

 

Laczkó Zsolt elismeri, nem a játékvezetőkön múlott a kiesésük, mégis furcsának találja, hogy csak az utóbbi két bajnokin három büntetőt nem adtak meg a Békéscsabának.

 

„Nehéz a bírókról véleményt mondani. Ilyen hibákat egyszerűen nem lenne szabad elkövetniük, hiszen játékosok, klubok sorsa múlik a döntéseiken. A Vasas ellen két büntetőt nem adtak meg nekünk, Kispesten egyet. Az egész idényben összesen egy tizenegyest kaptunk, ez azért nem mondható túlságosan soknak. Még egyszer mondom, nem a bírók miatt estünk ki az élvonalból, de akkor is…”

 

„Hazai pályán megpróbálunk szépen búcsúzni a közönségünktől. Vannak játékosok, akiknek lejár a szerződésük, másoknak továbbra is érvényes. Az osztályváltással ismét átalakul a csapat, és nem titok, a másodosztályban én sem maradok.

Legfrissebb híreink