Ellentétes formában: Rebrov célja, Kuttor fogadkozása

A Fradi még nagyobb gödörbe lökheti a Kövesdet.

Forrás: fradi.hu

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Mezőkövesd parádézik az előző fordulókban. Kuttor Attila csapata az utóbbi öt játéknapon nem tudott győzedelmeskedni. Nagy meglepetés lenne, ha a borsodiak rossz sorozata vasárnap szakadna meg, hiszen a Fradi otthonában vendégeskednek. 

A címvédő zöld-fehérek ebben az idényben még nem szenvedtek vereséget a bajnokságban, bár az, hogy heti két meccset játszik a Ferencváros, megviselheti a játékosokat.

"A Mezőkövesd ellen sosem egyszerű, mindig nehéz mérkőzéseink voltak ellene, ezúttal is ilyenre számítok. Mi most egy sűrű periódusban vagyunk, a vasárnapi bajnoki után pedig több játékosunknak a válogatottnál lesz jelenése, nem könnyű ez fizikailag és mentálisan sem. Ugyanakkor a Mezőkövesddel hazai pályán játszunk, nem lehet más célunk, mint a győzelem" - mondta a fradi.hu-nak Rebrov.

Kuttor szerint a helyzetkihasználás döntő lesz a vasárnapi meccsen.

"Hétvégén a listavezető Ferencvároshoz látogatunk, ahol nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. A Fradi jó formában várhatja a találkozót, hiszen idén még nem szenvedett vereséget a bajnokságban, ráadásul ellenfelünk nagyon jól szerepel a nemzetközi kupaporondon is, amihez ezúton is gratulálok! Ami a vasárnapi bajnoki találkozót illeti, nagyon fontos lehet a helyzetkihasználás, ebben mindenképpen fejlődnünk kell az előző mérkőzésekhez képest.

 

Csak akkor lehet esélyünk a jó eredmény elérésére, ha végig koncentráltan és fegyelmezetten játszunk és az adódó lehetőségeinkkel jól sáfárkodunk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy ne térjünk haza üres kézzel a fővárosból" - idézi Kuttort a Mezőkövesd weboldala.

 

A két gárda NB I-es örökmérlegét megpillantva a Fradi fölényét láthatjuk: a fővárosiak kilencszer, a kövesdiek pedig kétszer diadalmaskodtak, három találkozó pedig döntetlennel végződött. 

A Ferencváros-Mezőkövesd meccs 17 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink