Elkezdte a Diósgyőr: de igazolnak-e?

És mi a helyzet a tulajdonosváltással?

Forrás:

Megkezdte a felkészülését a tavaszi szezonra a Diósgyőr, a korai rajtra azért is volt szükség, mert Benczés Miklós sportigazgató, illetve Geri Gergely, aki az utolsó héten vette át a csapat szakmai irányítását is elmondta, hogy nincsenek túl jó erőállapotban a labdarúgók.

Az első tréning előtt a boon.hu Benczés Miklóst kérdezte az átigazolási terveikről:

„A legfontosabb a karakter. Nyerő típusú játékosokra van szükségünk, és ilyenből lehet, hogy négy futballista többet ér, mintha mondjuk nyolc jó minőséget ígérő, de nem túl magas belső motivációval rendelkező játékost szerződtetnénk. Nem az a lényeg, hogy a kiszemelt magyar vagy külföldi, ahogy az sem prioritás, hogy szabadon igazolható legyen. Tárgyalásban állunk élő szerződésű labdarúgókkal, illetve klubjaikkal is, olyannal, aki végleg hozzánk kerülne, és olyannal is, aki kölcsönjátékosként szerepelne nálunk. Szükség van a keret frissítésére, mert sajnos az év utolsó bajnokiján sok olyan játékost láttam a pályán, akiben az önbizalom legkisebb szikrája sem mutatkozott.”

Benczéstől azt is megkérdezték, várható-e, hogy egy héten belül érkeznek már új játékosok a csapathoz:

„Komoly csaták lesznek ez ügyben. Az nagyon fontos, hogy megerősítsük a keretet, hogy új szellemiséget hozzunk az öltözőbe. Mint mondtam: nyerő típusú, hittel és önbizalommal felvértezett játékosokra van szükségünk.”

Diósgyőr: fontos fejlemény a tulajdonosváltás ügyében - NB1.hu

 

A sajtó által megszellőztetett tulajdonosváltással kapcsolatban viszont nem akart nyilatkozni a sportigazgató:

„A tulajdonosváltásról nem szeretnék nyilatkozni. Az elmúlt egy hétben nem volt pihenés, az volt fókuszban karácsony idején is, hogy a keretet megerősítsük.”

FRISSÍTÉS, 16.34:

 

Elkezdte a DVTK: 16 éves is csatlakozott, egyeztetnek az erősítésekről - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink