Elképesztő, mit kap a Honvéd közönségkedvence a Facebookon is

Sírni fog. És nem gyengén!

Forrás: Honvéd/Facebook

Nem olyan egyszerű ám eligazolni a világ- és Magyarország csapataiból csak úgy, pláne akkor, ha egy-egy játékost fanatikus módjára szeretnek (meg) a szurkolók. 
 
Klubváltásnál rengeteg játékosnak (edzőnek) kell átélnie különböző, szurkolói szitokáradatokat, a legtöbbet használt kifejezések közé szokott tartozni az „áruló”, amit különböző kötőszavakkal, fenyegetésekkel szoktak „színesíteni” az elvakultak.
 
Mint az nb1.hu már ősszel jelezte, Gróf Dávidra, a Honvéd kapusára is átigazolás vár a nyáron (Baráth Botond, Holender Filip és Danilo távozását is megírtuk már akkor, egyedül a brazil van még a kapussal a klubnál, viszont nyáron ő is lelép a jelek szerint), de a kispestiek egyik legnagyobb közönségkedvence olyan szeretet kap, ami tényleg elképzelhetetlen.
 

null

null

A Honvéd elmúlt időszakának a távozói is átélhették ezt a fajta bánásmódot, talán csak Davide Lanzafame nem mondhatja el ezt magáról Botka Endrével és Prosser Dániellel egyetemben, hiszen előbbi kettő az FTC-be, utóbbi a Puskás Akadémiába igazolt. És ezek megbocsáthatatlan bűnök a Honvéd fanjai szerint.
 
A pozitív titok nyitja egyébként a legutóbbi bajnoki cím, melynek köszönhetően a játékosok és a Marco Rossi fémjelezte szakmai stáb tagjai (és persze a gyúrók, orvosok, masszőrök) végleg egymásra találtak a fanatikusokkal, hiszen az aranyérem mellett a felsoroltak emberileg is minden csettintést megérdemelnek.
 
A Kispest azóta kissé halványabban teljesít, de főleg az aranyérmes hősök népszerűsége azóta is töretlen. Az élükön Gróf Dáviddal, aki a legutóbbi, nb1.hu-n megjelent hír után (ebben a menedzsere, Illés Zoltán árulta el, hogy célegyenesbe ért az átigazolása) továbbra is a kispesti szeretet középpontjában áll.
 

A mérkőzéseken felé irányuló érzések mellett a Facebook-oldalán található bejegyzések is ezt bizonyítják a hozzászólásokkal egyetemben, a linkre kattintva megtekinthetőek, főleg a cikküónk alatti hozzászólásoknál.
 
Dávidot ismerve viszont egy dolgot kijelenthetünk: az utolsó, Kispest-mezben lejátszott meccsének a végén el fog törni nála a mécses.
 
És nem kicsit, hanem nagyon!

Legfrissebb híreink