Elképesztő gyorsaságú rekordgól a megye II-ből - videó!

Bámulatos találat!

Forrás: szon.hu

 

Aki éppen csak betoppant a kezdés után a Kálmánháza-Kemecse meccsre, meglepve tapasztalta, hogy a kálmánháziak középkezdése nem az első megmozdulás a megyei másodosztályú bajnokin, hanem azt megelőzte egy elképesztően gyors találat - írja a szon.hu. Mindössze 8 másodperc kellett a világ egyik leggyorsabb akciógóljához: a sípszót követően hátragurított labdával a jobb szélen szöktették Szathmári Sándort, aki szinte teljesen a kapuvonalig futott, ahonnan „lehetetlen szögből” laposan kilőtte a kapus által szabadon hagyott rövid sarkot.

– Én is meglepődtem – vallotta be a 23 esztendős csatár, akit Szacsának becéznek a társai. – Ilyen gyors gólt még sosem szereztem. De ha már egy ilyen indítást kaptam, köszöntem a lehetőséget, és kihasználtam a helyzetet. Eléggé kisodródtam, megcéloztam a kaput, aztán jöhetett a gólöröm. Nem tudom, hogy milyen pályafutás áll előttem, azonban az biztos, hogy aligha lesz még hasonló élményben részem. Erre nem lehet készülni, itt minden apró részletnek klappolni kell.

A Pannónia Zrt. csoport 12. fordulójában lejátszott meccset végül a Kemecse 6-2-re nyerte meg az újonc otthonában. Ezzel továbbra is veretlenül állnak az élen.

Legfrissebb híreink