Elismerte a Vidi edzője, hogy vannak megkeresései

A jövőjéről nyilatkozott Marko Nikolics.

Forrás: molvidi.hu

 

Mint ismeretes, a MOL Vidi csapata a Haladás elleni 1-1-gyel zárta az NB I idei szezonját. A Honvéd elleni kupadöntőre készülő fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolics a jövőjéről is nyilatkozott a mérkőzés után a molvidi.hu-nak.

 

"Először is azzal szeretném kezdeni, hogy sajnálom, hogy a Haladás esett ki, mert itt ez a remek stadion, egy klub, amely tradíciókkal rendelkezik, valamint egy jó szurkolótábor, és szerintem a magyar labdarúgásnak nem jó, hogy egy ilyen csapat a másodosztályba kerül. Kívánom nekik, hogy jussanak vissza minél hamarabb! A mérkőzésre rátérve: intenzívebb meccset játszottunk annál, amire sokan számítottak, sok lehetőség volt mindkét oldalon, eldőlhetett volna mindkét csapat részére a találkozó. Azt lehetett látni, hogy azért rotáltuk a csapatot, még a mérkőzés közben is. Bízom benne, hogy Fiola Attila sérülése nem súlyos és mindenki készen áll majd a jövő heti kupadöntőre!”

 

A sajtótájékoztatón szóba került az, hogy ez volt Marko Nikolics 100. tétmérkőzése a Vidi edzőjeként, ezen kívül kérdezték arról, hogy őt mely csapatok keresik, valamint arról is, hogy tényleg Vidi-játékos lesz-e a jelenleg Haladásban futballozó Funsho Bangboye. „Természetesen örülök annak, hogy száz mérkőzésen irányíthattam a Vidit, most nyilvánvalóan az a legfontosabb, hogy a 101. mérkőzés után kupagyőzelmet ünnepelhessünk. Két év alatt akkor sikerülne a bajnoki cím, a BL-playoff és az Európa Liga csoportkör mellé még egy serleget hozzátenni. A pletykákkal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy irányomban vannak ugyan megkeresések, de nagyon egyenes a viszonyom a klub vezetőivel, a szerződésem is él, szóval úgy tervezem, hogy maradok. Az szerintem a klub számára sem rossz visszajelzés egyébként, ha a vezetőedzőjét mások is keresik. Ami a Haladás labdarúgóját illeti: az átigazolások kezelése nem az én feladatom a klubnál, de egy jó, fiatal játékosról van szó. De a magyar és európai piacon rajta kívül is sok érdekes játékos van. Remélhetőleg minél hamarabb eldől, hogy kikkel tudunk erősíteni a következő szezonra.”

Legfrissebb híreink