Elhunyt egy legendás Fradi-szurkoló

Budapest – Ferencváros és Óbuda gyászba borult.

Forrás:

 
Amikor az nb1.hu elindult 1999-ben, még nagyon kevesen interneteztek Magyarországon. Sokan féltették az ötletétől az nb1.hu alapítóját- és örökös főszerkesztőjét, a már sajnos majdnem 6 éve elhunyt Imre Mátyást, ő viszont ment a saját feje után, annak ellenére, hogy volt olyan klubtulajdonos, aki határozottan figyelmeztette: az internet úgysem lesz népszerű Magyarországon...
 
Matyinak azonban voltak követői. Klubvezetők, más lapoknak dolgozó tudósítók, éppen nem játszó játékosok segítették a munkánkat tudósításokkal, egyebekkel. A legtöbbet azonban mindig is a szurkolóknak köszönhettünk.
 
Rengeteg meccsre vitték el magukkal az nb1.hu tudósítóit (soha nem számított, hogy emberünk melyik gárdának szurkol), kaptuk a híreket, képeket, majd később a videókat, ez a folyamat még most is tart, amiért nem győzünk örökké hálásak lenni. Volt azonban valaki, aki talán mindenkinél jobban hitt abban, amiben a Matyi. Ő Nagy Ferenc, akiről sajnos szintén múlt időben kell fogalmaznunk. A minap ugyanis elhunyt és ezt a szomorú és fájdalmas bejelentést nemrég láttam a Facebookon. Kiss Zoltán, a mindenki által csak Toto néven ismert bokszkirály osztotta meg, aki hatalmas (minden értelemben) Kerület-szurkoló, de a Fradiért is mindent megtenne, akárcsak a szeretteiért, barátaiért.
 
 
 

null

null

 
 
 
Nem volt olyan Fradi-meccs, amin ne találkoztunk volna a legendás fradistával, Nagy Ferenccel, akit mindenhol tiszteltek. Mindig, mindenben segített nekünk, gyakorlatilag valamennyi támogatása aranyat ért.
 
Imádta Óbudát is a Fradi mellett, hiszen az akkor még TTVE néven ismert csapatban kezdett el focizni. Sors érdekes játéka, hogy a legismertebb Ferencváros-fanatikusok közül rengetegen kötődtek és kötődnek Óbudához, elég csak Hypós Ferire vagy a Birkás-famíliára gondolni még.
 
Nagy Ferenc emlékét örökre megőrizzük, segítségeit soha nem tudjuk elfelejteni!
 
Nyugodj békében és további jó szurkolást a Fradinak!
 

Legfrissebb híreink