Elgondolkodtató kijelentést tett Cristiano Ronaldóról a DVTK légiósa

Türelemre inti a miskolci drukkereket.

Forrás:

A hétvégén nem rendeznek meccseket az NB I-ben a válogatott szünet miatt. A pauza rá is fér a Diósgyőrre, hiszen a gárda jelenleg a 11. helyen szerénykedik. Feczkó Tamás együttese az előző két fordulóban csupán egy pontot szerzett. 

A DVTK nemrég jelentette be Rui Pedro érkezését. A 31 esztendős játékos 252 percet töltött a pályán a piros-fehér együttes mezében a legmagasabb osztályban. A rutinos labdarúgó az FC Porto akadémiáján pallérozódott, sőt, az elitklub színeiben mutatkozott be a portugál bajnokságban. Portugáliában Cristiano Ronaldo megkerülhetetlen személy, a dvtk.eu-nak adott interjúban Rui Pedro is beszélt honfitársáról.

 

"Azt még az ellenségei sem állítják, hogy Ronaldo ne lenne technikás, de kevesebb befektetett energiával kétségkívül nem lenne szupersztár. Nagyon kevés technikás labdarúgó ér el sikereket kemény munka nélkül, önmagában semmit nem ér a tehetség, minden nap meg kell dolgozni érte, hogy valaki érvényesülni tudjon" - fogalmazott Rui Pedro.

 

Rui Pedro karrierjében fontos állomás volt a Kolozsvár, hiszen a csapattal a nemzetközi porondon is letehette a névjegyét. A Braga elleni BL-meccsen például 25 perc alatt tudott három gólt szerezni, ami örökké emlékezetes marad a számára. A Diósgyőr szereplésére is kitért Rui Pedro, aki elmondta, sok munka vár még az egyletre.

 

"Sokat jelent számomra egy ilyen hagyományos klub szerelését viselni, igyekszem a csapat hasznára lenni. Realistának kell lenni, jelenleg nem mi vagyunk a bajnokság legjobb csapata, ugyanakkor a legrosszabb sem. Türelmesnek kell lenni, mert hétről hétre fejlődünk, és mindig a következő találkozóra kell koncentrálni" - mutatott rá Rui Pedro.

Legfrissebb híreink