Eldőlt Nikolics Nemanja jövője

Döntött a magyar támadó, ismét felmerült a Vidi neve.

Forrás: MTI

 

Korábban több, többek között az nb1.hu-nak adott interjújában is finom utalásokkal következtethettünk arra, hogy Nikolics Nemanjának ezek az utolsó hónapjai a Chicago Fire színeiben és hazatérhet (méghozzá a Vidi csapatához), ám most a magyar támadó egyértelműsítette helyzetét.

 

Az NBA-ikon csapata ellen lestük meg Nikolicsot Los Angelesben - helyszíni riport - NB1.hu

 

A 31 éves játékos a Nemzeti Sportnak ugyanis elárulta: nem hosszabbítja meg decemberben lejáró szerződését, azaz mindenféle harag nélkül klubot vált. Nikolics két és fél sikeres évet töltött az Egyesült Államokban, ezalatt volt gólkirály, a Chicagónál az év játékosa, sőt, a liga álomcsapatába is beválasztották. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés,

Hogy hol folytatja pályafutását, egyelőre nem tudni, de egy bizonyos: nagyon szeretne visszatérni egyszer Magyarországra, és valóban a Vidihez. "A Vidi az első, de nem aggódom a jövőm miatt, vannak más opciók is. Még az sem zárható ki, hogy egy-két évig külföldön maradok. Hála az égnek, jó géneket örököltem, sérülés miatt nemhogy meccset, edzést sem kellett kihagynom az elmúlt két és fél évben. Ez is azt mondatja velem, hogy ha nem harminckét, hanem harmincnégy esztendősen térek vissza az NB I-be, akkor is lehet még egy-két jó idényem" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink