Eldőlt, ki veszi át Szoboszlai Dominikékat

Van már tapasztalata magyar játékosokkal.

Forrás:

Mint mi is írtuk, Marco Rose, a Red Bull Salzburg trénere a szezon végén a Borussia Mönchengladbach csapatához távozik, így a klubnak új vezetőedzőt kellett keresni. Most pedig be is jelentették, ki váltja majd a sikeres trénert a csapat kispadján.
 
A nyártól az amerikai Jesse Marsch felel majd Szoboszlai Dominikék felkészítéséért, aki jelenleg a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató, RB Leipzignél a szintén távozó Ralf Rangnick másodedzője. Marsch játékosként a Chicago és a Chivas színeiben szerepelt, illetve egy évet eltöltött a D.C. Unitednél. Edzői karrierjét is hazájában kezdte. Volt a Montreal és a New York Red Bulls vezetőedzője is, de a válogatottnál és egyetemi csapatánál is volt segédedző, mielőtt Németországba szerződött volna tavaly.
 
– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű klubnál dolgozhatok. Mindent megteszek azért, hogy folytassam a megkezdett sikeres munkát. Addig viszont még sok teendőm van az RB Leipzignél, a lehető legjobb eredménnyel szeretnénk zárni az idényt. Most csakis erre koncentrálok – nyilatkozta a Salzburg honlapjának.

Legfrissebb híreink