Eldőlt Eppel Márton sorsa!

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

A HONVÉD KÖZLEMÉNYE:

"Szerződést hosszabbított a Budapest Honvéd Eppel Mártonnal

Eppel Márton csatlakozott Baráth Botondhoz, Nagy Gergőhöz, Mohamed Mezghranihoz és Ivan Lovrichoz, hiszen a nyári szünetben az ő szerződését is meghosszabbította a Budapest Honvéd FC, a 29 esztendős támadóval kötött megállapodás a 2021/2022-es szezon végéig érvényes.

„Egy jó felkészülés után nagyon számítunk Marci góljaira és a játékára, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresek lehessünk, ezért is volt fontos, hogy úgy álljunk neki ennek a szezonnak, hogy ne csak féléves szerződése legyen. Az előző idény nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de bízunk benne, hogy Marci és a csapat is sikeres lesz a következő idényben” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

Eppel Márton 2020 októberében tért vissza Kispestre, de előbb a koronavírus, majd a bokasérülése hátráltatta abban, hogy visszanyerje korábbi jó formáját, most viszont egészségesen, s újult erővel vágott neki az előttünk álló kihívásoknak.

„A jövőm szempontjából is fontos a szerződéshosszabbítás, hiszen az elmúlt másfél évem nem úgy alakult, ahogy terveztem – kezdte Eppel Márton az aláírást követően. – Csapatot váltottam, fél évet voltam Belgiumban, aztán jött a koronavírus, visszatértem Magyarországra, covidos voltam, megsérültem, de ez a múlt, ezt már lezártam. Nem szerettem volna, hogy következő félév megint a csapatkeresésről szóljon, akarok egy nyugodt szezont, ahol száz százalékban a focira koncentrálok, minden energiámat abba fektetem, hogy amikor eljönnek a meccsnapok, akkor azt az Eppel Mártont és azt a Honvédot lássák a szurkolók, amelyet jó évvel korábban láthattak.”

Eppel Márton az előző szezont góllal zárta, a Fradinak lőtt találata után pedig hatalmas feszültség szabadult fel benne, hogy végre eredményes volt, egy olyan idény végén, amellyel kapcsolatban csak annyit mondott: a csapat és a saját szempontjából is jobb lenne az egészet minél hamarabb elfelejteni.

„Ha valamit magammal is hoznék az elmúlt másfél évből, akkor a kislányom születését emelném ki, hihetetlen öröm volt és sok erőt adott a nehéz helyzetekben – folytatta Eppel Márton, majd rátért a jövőre. – A következő szezonban mindenki nulla pontról indul, itt van a lehetőségünk arra, hogy sokkal jobban szerepeljünk, csak erre szabad most már fókuszálni. Lényeges, hogy Horváth Ferenc személyében egy olyan edző van itt, aki számomra nagyon fontos ember és úgy érzem, a csapattársaimnak is. Sokat számít, hogy vele fejeztük be az előző szezont és kezdjük a következőt, ez is olyan, mint egy erősítés, ismeri a játékosokat, mi is őt, ez nagyon jó. Erős keretünk van, a hétfő óta tartó felkészülés pedig tökéletes lesz arra, hogy még jobban összecsiszolódjunk és megerősítsük azokat a csapatrészeket, amelyeket szükséges. És itt nem feltétlenül személyi erősítésekre gondolok, hanem arra, hogy taktikában, védekezésben, támadásban még jobban összeszokjunk.”

Legfrissebb híreink