Eldőlőben Nagy Dominik sorsa a görögöknél

Kérdés, mit lépnek a lengyelek.

Forrás:

Lassan eldőlni látszik Nagy Dominik sorsa – legalábbis Görögországban.

A játékossal kapcsolatban február 6-án az nb1.hu a következőket jelentette:

„A trifilara.gr mindeközben arról számol be a magyar játékos kapcsán, hogy Nagy pár hét alatt meggyőzte a Panata szakmai stábját, és biztos, hogy a görög egylet élne a vételi opciójával. A Trifilara információi szerint a Legia Warszawa először úgy szerette volna kölcsönadni játékosát, hogy 1.5 millió euró körüli összeget rögzítettek volna a szerződésben. Ezt az összeget azonban a Pana igazgatójának, Xavi Rocának sikerült lefaragnia, így végül a kölcsönszerződés mellett 700 ezer eurós vételárban állapodtak meg, illetve az egyezség további két bónuszt is tartalmaz, 100-100 ezer euró értékben.

A cikk szerint a Panának május 31-ig van lehetősége élni opciós jogával, és ha ezt megteszi, életbe lép a 10-szeres magyar válogatott és a klub között már megkötött külön megállapodás is, melynek értelmében Nagy athéni szerződése 2023-ig meghosszabbodik, a fizetése pedig elérheti az évi 300 ezer eurót is.”

 

A legújabb fejlemények szerint, és erről a görög sajtó cikkezik ma, Nagy nem marad Görögországban, mint ahogyan a klub többi kölcsönjátékosa sem, mert a Pana nem dúskál az anyagiakban, nem tud pénzt fordítani a játékoskerete egyben tartására, megerősítésére.

 

Nagynak 2021 nyaráig van szerződése a Legiával, ám azt egyelőre nem tudni, hogy a varsói egyletnek milyen tervei vannak vele.

A magyar válogatott futballista, mielőtt a Panához került volna kölcsönbe, hónapokig nem lépett pályára lengyel tétmeccsen.

Reméljük, megfelelően rendeződik a sorsa, mert a Görögországban bemutatott játékát látva Marco Rossi szövetségi kapitány arról nyilatkozott még a járvány előtti hetekben, hogyha Nagy folyamatosan jól játszik, akkor számít rá a válogatott keretben.

Legfrissebb híreink