Eladta egyik legjobbját a rekordot döntő DAC

Vélhetően őrült összegért.

Forrás:

 

A klubtörténelem legnagyobb átigazolása - így aposztrofálta az fcdac.sk azt a tényt, miszerint a 21 éves támadó, Vakoun Issouf Bayo a DAC-ból a Celtic Glasgow együtteséhez szerződött.

A klubok január 8-án jutottak egyességre a fiatal, csütörtökön a 22. születésnapját ünneplő támadó átigazolását illetően. Bayo a Celtic dubai edzőtáborában csatlakozik új csapattársaihoz, ezt megelőzően azonban még orvosi vizsgálatok várnak rá. A klubok közös megegyezése alapján nem hozzák nyilvánosságra az átigazolási díjat, ahogyan a transzfer további részleteit sem.

 

Szintén a DAC-hoz kapcsolódó hír, hogy a MOL Aréna a látogatottság és a stadion befogadóképessége kihasználtságának tekintetében is a Fortuna Liga egyeduralkodója. A DAC kilenc hazai őszi összecsapását 67 650 néző látta a MOL Arénában, ami 7517-es mérkőzésenkénti átlagot jelent. A vendégszektor megnyitását követően a stadion befogadóképessége 10 352 főre nőtt, tehát maximálisan 92 034 jegy kerülhetett eladásra – így 73,51%-os a kihasználtsági arány.

Legfrissebb híreink