El: Rebrov a 11-esekről, Dibusz és a fél perc - reakciók

Varga a sorsdöntő meccsről is beszélt.

Forrás: Bakonyi Péter/nb1.hu

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros csapata drámai körülmények között 2-2-es döntetlent játszott csütörtök este az Espanyollal az Európa-ligában, így maradt még esélye a továbbjutásra - ehhez az kell, hogy Bulgáriában legyőzzék a Ludogorecet az utolsó körben.

A lefújás után Sergei Rebrov vezetőedző a klubhonlapnak megemlítette a büntetőkkel kapcsolatos szituációkat. 

"Beszéltem Isaellel és Varga Rolanddal a meccs előtt. Mindketten hagytak már ki büntetőt, azt mondtam, az rúgja, aki magabiztosabb.

 

Az első kimaradt, Michal Skvarka azonban belőtte a másodikat. Nem szabad azonban elfelejteni azt sem, hogy Isael a legutóbb kihagyta a tizenegyest, aztán viszont gólt lőtt. Most sem sikerült belőnie, de utána kiharcolt még egy büntetőt!" - mondta. 

Dibusz Dénes szerint sem hiányzott sok a sikerhez. "Úgy gondolom, így is jól szórakozhattak a szurkolók, hiszen támadófocit játszottunk, jól mentünk, bátrak voltunk, beleálltunk minden párharcba. Ezért fáj, hogy fél perc hiányzott csak a végén" - értékelt a válogatott kapus. Az élénken futballozó, majd a 60. percben lecserélt Varga Roland hozzátette: "Bosszantó volt hogy így alakult a meccs vége, kezünkben volt a mérkőzés, de ilyen a futball.

Ugyanakkor a pozitív oldal, hogy van esély a továbbjutásra, nyernünk kell Razgradban, az lesz a sorsdöntő meccsünk" - fogalmazott.

 

Minden további hír és reakció ide kattintva olvasható.

Legfrissebb híreink