El-indulóval játszott döntetlent a Budafok - GÓLOK TÖRTÉNETE

Piros lap is tarkította a meccset.

Forrás: Budafoki MTE

A Budafok a felcsúti Pancho Arénában 1-1-es döntetlent játszott szerda kora este az eszéki NK Osijekkel.

Csizmadia Csaba együttese abszolút egyenrangú ellenfele volt az Európa-ligában is induló vendégekkel, az első félidőben a horvátországiak, a másodikban a budafokiak találtak be. A hajrát egy vendégkapufa és egy piros lap is tarkította.

 

Gólok története:

34. perc: GÓL! Vezet az Osijek. Caimacov jobb oldali szögletét követően úgy tűnt, a Budafoké lesz a labda, de végül nem tudtak felszabadítani. Grezda gyorsan reagált, majd az öt és feles bal sarkának közeléből a hálóba gurított. 0-1.

55. perc: GÓÓÓL! Egyenlített a Budafok! Skribek lépett ki a jobb oldalon, majd a tizenhatoson belülre érve 15 méterről a hosszú sarokba lőtt. 1-1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Budafoki MTE (@budafokimte) által megosztott bejegyzés,

 

Budafoki MTE-Osijek (Eszék, horvátországi) 1-1 (0-1)

gól: Skribek (55.), ill. Grezda (34.)
kiállítva: Ljubic (73.) 

 

BMTE: Póser - Fekete M., Romić, Oláh B., Medgyes S. - Filkor, Micsinai - Skribek, Lőrinczy, Takács R. - Kovács D. Cserék: Bese B. (k), Margitics, Kirják, Szabó M., Ihrig-Farkas, Zsóri, Kulcsár K., Szebenyi. Vezetőedző: Csizmadia Csaba
Osijek: Malenica - Tomelin, Kamenar, Grezda, Špoljarić, Caimacov, Lončar, Grgić, Todoroski, Marin, Beljo. Cserék: Barešić (k), Igor Silva, Majstorović, Lopa, Mišković, Alves Oliveira, Žaper, Pilk, Ćosić, Ljubić, Ndockyt. Vezetőedző: Kulešević Ivica

Legfrissebb híreink