El: belátják a Fradinál

A vezérigazgatót kérdezték.

Forrás: fradi.hu

Csütörtökön a Leverkusen otthonában vendégeskedik a Ferencváros. A Fradi zsinórban harmadik alkalommal jutott el valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe, ezúttal az Európa-ligában szerepelhet.

A rajt előtt az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál adott egy hosszabb interjút a Fradi Médiának.

"Óriási büszkeség, hogy zsinórban harmadik alkalommal bejutottunk valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe. Az idei sorsolásunk nagyon nehéz. Ennek ellenére mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. Be kell látnunk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra, bravúr kell a továbblépéshez. Az már nagy eredmény, hogy idáig eljutottunk" - hangsúlyozta Orosz Pál. 

Orosz úgy véli, ha tavasszal is szerepelhetnének a nemzetközi porondon, újabb lépést tennének meg. Azt is elismerte, hogy a Slavia elleni párharc során szerencséje volt a Ferencvárosnak. Sajnálja, hogy a Young Boys elleni párharcot elveszítették, de az Európa-liga miatt sem szomorkodik. 

"Biztos, hogy előnyt jelent a nemzetközi porondon gyűjtött tapasztalatunk. Az is nagy segítség lesz a csapatnak, hogy a szurkolóink jelen lehetnek a meccseken" - mutatott rá Orosz.

Orosz úgy véli, a Leverkusen ellen nehéz meccs vár a Fradira, hiszen a Bundesliga egyik élcsapatához utazik a zöld-fehér gárda. A meglepetéshez koncentrációra és a taktikai utasítások betartása mellett arra is szükség van, hogy az FTC jó napot fogjon ki. 

A végén Orosz kijelentette, hogy most már senki sem fogja lenézni a Ferencvárost. 

Íme a teljes beszélgetés:

Legfrissebb híreink