Egyre zűrösebb az Újpest "sztárjátékosának" balhéja

Távozik, de mégis hogyan?

Forrás:

Korábban az nb1.hu is beszámolt arról, hogy az Újpesthez a nyári felkészülésre nem visszatérő és semmiféle üzenetre nem reagáló Lacina Traoréval kapcsolatban az a legfrissebb fejlemény, hogy volt csapatával, a kolozsvári CFR-vel tárgyal.

A román Prosport nevű lap gyakorlatilag kész tényként számol be arról, hogy az elefántcsontparti támadó - aki korábban maga nyilatkozta francia lapoknak, hogy távozni akar Magyarországról - valóban aláír a bajnoki címvédőhöz. Igen, csakhogy nem ennyire egyszerű az eset, hisz egyrészt a CFR ingyen szeretné megszerezni Traorért, az Újpest pedig semmiképp sem adná oda őt, csak bizonyos összegért. Másrészt Kolozsváron úgy tudják, a játékos engedélyt kapott Budapesten arra, hogy más csapatokkal tárgyalhasson - valójában a lilák vezetősége továbbra sem tudja pontosan, mi a helyzet vele.

Traoré már az erdélyi városban tartózkodik, készen arra, hogy elvégezzék a szokásos orvosi vizsgálatokat, és a román sajtó már arról beszél, a héten bemutathatják őt - sőt, arra számítanak, a következő fordulóban már pályára is léphet a bajnokságban. Vélhetően ehhez az Újpestnek és a FIFA-nak is lesz egy-két szava...

 

 

Legfrissebb híreink