Egyik legjobbja nélkül hangolt az Újpest a Derbire

Megvillant a nyári szerzemény.

Forrás: ujpestfc.hu

Újpest-Mezőkövesd 1-0 (0-0)

Zsinórban két vereség után utazott a Mezőkövesd az Újpesthez. A lila-fehérek a válogatott szünet előtt 5-1-es vereséget szenvedtek a Vidi otthonában, így őket is fűthette a bizonyítási vágy. A hazaiaknál nem lépett pályára Simon Krisztián, aki ebben a szezonban már öt gólt szerzett. Simon hiányát is elbírta a fővárosi csapat, amely 1-0-s győzelmet aratott. Predrag Rogan alakulata jelenleg 10 ponttal rendelkezik, míg Kuttor Attila tanítványai hét meccsen hét pontot szereztek. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: TALLO

A 28 esztendős elefántcsontparti válogatott labdarúgó a győztes góljával abszolút rászolgált erre a címre. Érdekesség, hogy a légiós először köszönt be az NB I-ben. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: AZ ÚJPEST GÓLJA

Sokáig nem lehetett azt állítani, hogy rengeteg helyzet adódott volna a két gárda előtt, így egy ilyen meccsen mindig döntő, hogy ki szerzi az első gólt. Nos, ez az Újpestnek sikerült, és a végén kiderült, hogy ez három pontot eredményez.

A GÓL TÖRTÉNETE:

60. perc: Antonov végzett el egy szögletet, a labda megtalálta Tallót, akinek a fejese a hosszúban kötött ki (1-0).

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A nyolcadik fordulóban az Újpest a Fradihoz utazik szombaton, míg a Mezőkövesd a MOL Fehérvárt fogadja egy nappal később. 

JEGYZŐKÖNYV: 

Újpest FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, v.:
Erdős
gólszerző: Junior Tallo (60.)
sárga lap: Mitrovic (80.), Junior Tallo (81.), illetve Karnyicki (28.), Cseri (43.), Jagodics (82.)
Újpest: Pajovic - Pauljevic, Risztevszki, Máté, Antonov - Csongvai, Onovo - Beridze (Stieber Z., 77.), Mitrovic (Baosic, 93.), Perosevic (Bacsa, a szünetben) - Junior Tallo (Szakály P., 88.)
Mezőkövesd: Szappanos - Katanec (Mehszi, 83.), Jagodics M., Karnyicki - Farkas D., Vajda (Borjacsuk, 74.), Berecz, Lakveheliani - Cseri T. - Jurina (Besirovic, 70.), Nagy D. (Vutov, 70.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink