Egyik legfontosabb játékosát veszítette el az életéért küzdő MTK

A csapatorvos adott tájékoztatást az állapotáról.

Forrás:

Éppen nincs még kieső helyen a bajnokságban az MTK, ezért minden játékosára szüksége lenne a hátralévő mérkőzéseken. A kék-fehérek a hétvégén a Vidi otthonába látogatnak, míg az utolsó fordulóban a Honvédot fogadják. Méghozzá úgy, hogy a gárda elvesztette egyik legfontosabb játékosát, az eddigi 31 fordulóban 25 alkalommal védő Artem Kicsakot.
 
Íme, a klub bejelentése a kapusról:
 
„Szerdán megműtötték Artem Kicsakot, aki így az idei szezonban már nem lesz bevethető.
 

null

null

Ukrán kapusunk állapotáról Dr. Dreissiger Imre, csapatunk orvosa adott pontos tájékoztatást. 
 
- Artem a múlt héten, edzésen egy rossz mozdulat után éles fájdalmat érzett a bal térdében, amely be is duzzadt. Megvizsgáltuk, külső porc sérülésre gyanakodtam, a másnap megtörtént MR-vizsgálat igazolta is a külső porc beszakadását. Hétfőn átesett a kötelező vizsgálatokon, majd szerdán délelőtt a tatai Kastélypark Klinikán Béres György professzor megoperálta. Arthroszkópos beavatkozás történt, mely során megtörtént a leszakadt külső porc eltávolítása, a sérülés mértéke olyan volt, hogy visszavarrás kizárt volt. 
 
Orvosunk hozzátette, a műtét jól sikerült, így a kapus csütörtökön hazamehet, várhatóan nyolc héten belül tud majd teljes értékű edzésmunkát végezni.”
 

Legfrissebb híreink