Egygólos hátrányt kell ledolgozniuk Nagy Ádáméknak - reakció

Nincs több hibázási lehetőség.

Forrás: Pisa/Facebook

Ahogyan párharc 1-0-ra végződő első mérkőzésén, úgy vélhetően a visszavágón is kezdőként számít Luca D'Angelo vezetőedző a magyar válogatott középpályásra. Az első mérkőzés kiegyenlítet játékot, hozott azonban egy védelmi hiba eldöntötte a találkozót a hazaiak javára. Az egygólos vereség ellenére Nagy Ádáméknak még megvan az esély a fordításra és a továbbjutásra, ehhez szombat este hazai pályán mindenképpen le kell győznie a Beneventót. A Pisa vezetőedzője szerint, több hiba nem fér bele, ha tovább akar jutni csapata.
” Sajnos az első mérkőzésen az egyetlen hibánkat kihasználta az ellenfél. A visszavágón egy hiba sem fér bele, most már nem szabad hibáznunk. Gólt, gólokat kell szereznünk, bízom a fiúkban és a szurkolókban is, akiknek a bíztatása óriási lökést adhat a mérkőzésen. Kellő koncentrálással és elszántsággal legyőzhetjük a Beneventót” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Luca D'Angelo az Ac Pisa vezetőedzője.
Az elődöntő másik párharcában a Monza 2-0-es előnnyel várhatja a Brescia elleni hazai találkozót. A párharcok győztesei bekerülnek a döntőbe, ahol szintén oda-visszavágós rendszerben mérkőznek meg egymással, míg a végső győztes feljut az olasz élvonalba.
Serie B-Playoff elődöntő 2. mérkőzés szombat
18.00 Pisa-Benevento

Legfrissebb híreink