Egyelőre a Salzburgban bizonyítana Szoboszlai Dominik

Tudatosan építik a karrierjét.

Forrás:

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, több olasz forrás arról számolt be, hogy Szoboszlai Dominik felkerült a Juventus céltáblájára. A magyar futball egyik, ha nem a legnagyobb tehetsége a Zebrák sportigazgatója, Fabio Paratici egy milánói étteremben elhagyott cetlijén szerepelt, olyan játékosok mellett, mint az AS Romában játszó Nicolo Zaniolo, a Lazio szerb kiválósága, Szergej Milinkovics-Szavics vagy a Fiorentina támadója, Federico Chiesa.
 
Most a Nemzeti Sport Online kereste meg a játékost és ügynökét a cikkek kapcsán.
 
"Éppen edzőtáborban vagyok a csapattal, természetesen olvastam az interneten a rólam szóló híreket – mondta Szoboszlai Dominik. – Nagyon megtisztelő, hogy felkerült a nevem egy ilyen listára, mindennap azért dolgozom, hogy haladjak előre a megkezdett úton, de nem téma egyelőre az átigazolásom. Ezeket a kérdéseket a menedzserem kezeli, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kizárólag a futballra koncentrálhatok.”
 
„Teljesen normális, hogy ilyen klubokkal hozzák hírbe Dominikot, hiszen hétről hétre kiválóan teljesít a klubcsapatában és a korosztályos válogatottban is, de az, hogy egy étteremben találnak egy papírfecnit, rajta játékosok neveivel, nem több, mint találgatás, - mondta a játékos képviselője, Esterházy Mátyás. - Dominiknak jelenleg nem a váltás a célja, hanem az, hogy meghatározó játékossá váljon a Red Bull Salzburg első csapatában. Ezért mindennap megdolgozik, ez jelenti a következő lépcsőfokot a karrierjében. Régóta tudatosan építjük a pályafutását, ha ilyen ütemben fejlődik, eljön majd annak is az ideje, hogy a továbblépésről beszéljünk.

Legfrissebb híreink