Egy új játékos volt a Budafok első edzésén

Két edzőtábor szerepel a programban.

Forrás: Budafok/Facebook

A Budafok közleménye:

"Hosszú, csendes hónapok után hétfőn reggel újra megtelt élettel a budafoki öltöző. A felkészülés kezdetén Csizmadia Csaba vezetőedző rövid eligazítást tartott a játékosoknak, akik között helyet foglalt egy új arc, a május végén szerződtetett Lőrinczy Attila is. Csapatunk tagjai ezután egy könnyed, átmozgató edzésen vettek részt, amely a megszokott jó hangulatban zajlott.

"Óriási motivációval vágtunk neki a feladatoknak, a játékosok nagyon várták a felkészülés kezdetét. Mindenki elszántan készül az augusztusi NB I-es rajtra. Az első edzések a ráhangolódásról szólnak, a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen" - mondta a gyakorlást követően Csizmadia Csaba.

A felkészülés első hetében játékosaink két csoportra osztva dolgoznak majd. Amíg az egyik csoport különböző orvosi vizsgálatokon vesz részt, addig a többiek edzenek, és fordítva. A felméresek között labor, terheléses vizsgálat és szívultrahang is szerepel. A második héten Halásztelken folytatódik a munka, július 4-én pedig lejátsszuk első felkészülési mérkőzésünket az NB II-be frissen feljutott PMFC ellen.

Csapatunk nyári programjában két edzőtábor szerepel. Július 6-tól hat napot Lipóton töltünk, július 15-től pedig Szlovéniába utazunk, ahol kéthetes összetartás vár a játékosokra.

A felkészülési mérkőzések pontos menetrendjéről a későbbiekben tájékoztatjuk szurkolóinkat."

Legfrissebb híreink