Egy szóval reagált jövőjére Horváth Ferenc

Összefoglaló a Haladás legfájdalmasabb meccséről.

Forrás:

 

Mint ismeretes, a Haladás csapata szombaton 1-0-ra kikapott idegenben a Mezőkövesdtől, így biztosan búcsúzik az NB I-től. A győztes gólt Amadou Moutari szerezte.

A lefújást követően mindkét tréner értékelte a látottakat.

 

Kuttor Attila (Mezőkövesd): "Nagyon örülünk a győzelemnek, amit ígértünk, azt betartottuk. Nem elégedtünk meg azzal, hogy bennmaradtunk, harcolunk az utolsó mérkőzésig, és, ha nem is sziporkázó játékkal, de a motiváltságunkkal, egységünkkel, akaratunkkal meg tudtuk nyerni ezt a meccset is. Gratulálok a srácoknak, mert ezek a legnagyobb győzelmek."

Horváth Ferenc (Haladás): "Jól játszottunk, nálunk volt többet a labda, amit az ellenfél térfelén tudtunk tartani. Tisztában voltunk vele, hogy a Mezőkövesd kontrára fog játszani. Végig mi uraltuk a mérkőzést, de gólt akkor sem rúgtunk volna, hogyha estig játszunk. A kapott találat után cserélnem kellett, be kellett vállalnunk egyfajta kamikaze játékot, aminek köszönhetően, ellenfelünknek ki is alakult több ajtó-ablak lehetősége. Sok esélyünk nem volt a bennmaradásra, tisztességesen mentünk előre, hittel és meggyőződéssel, talán még egy pici plusz hiányzott. Sok meccset nyertünk a bajnokság vége felé, de ez lényegében mindegy volt. Játszunk még egy meccset, s hogy tudom-e, mi lesz velem a jövőben? Nem."

Legfrissebb híreink