Egy félidő szenvedés – Rebrov értékelte a Fradi továbbjutását

11-es és kiállítás segített az NB I-es listavezetőnek.

Forrás:

Magyar Kupa, 8. forduló
 
Sényő-FTC 0-4 
Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Lakatos L. (Ruska, 75.), Phrakonkham, Hadházi, Fabu, Marics, Kristófi (Ács, 78.), Barcsay (Takács Á., 82.), Márton
FTC: Holczer – Csernik, Otigba (Blazic, 65.), Takács, Heister (Georgijevic, 70.) – Csonka, Rodriguez – Bőle, Rui Pedro, Petrjak – Finnbogason (Lovrencsics B., 65.)
Gól: Finnbogason (51., 64.), Georgijevic (75.), Lovrencsics B. (91.)
Kiállítva: Marics (50.)
 

Érdekes meccset játszott egymással az NB III-as Sényő és az NB I-es listavezető Ferencváros. A végeredmény nagyjából azt mutatja, amit előzetesen várni lehetett, ám addig el kellett jutniuk a zöld-fehéreknek.
 
És ez nem ment ám nagyon könnyen, mert az első félidőben mindössze egy darab kapura lövés volt, az viszont a hazaiak érdeme. Fordulás után viszont hamar jött egy tizenegyes (második sárga lappal), ami sokáig beszédtémát fog még szolgáltatni. Innentől kezdve viszont beindult a Fradi-henger.
 

Szerhij Rebrov, az FTC mestere a meccsen olyanoknak is lehetőséget biztosított a bizonyításra, akik eddig kevesebbet játszottak vagy sérülésből tértek vissza.
 
Szerhij Rebrov így értékelte a meccset: „Nehéz ilyen pályán játszani. Az első félidővel nem voltam elégedett, ezt elmondtam a fiúknak is. A második félidőre felszívtuk magunkat, egy emberrel kevesebben volt az ellenfél, de akkor már megérdemelten rúgtuk a gólokat. Fontos volt, hogy a fiatal játékosaink is játéklehetőséget kapjanak.”
 

 

Legfrissebb híreink