Egekbe magasztalta Orbánt a Lipcse edzője

Nagyon elégedett volt a duplázó védővel.

Forrás:

Ralf Ragnick, a Red Bull Leipzig edzője nagyon meg volt elégedve csapata teljesítményével, miután 3-0-s kiütéses győzelmet arattak a Hannover ellen. Az edző külön kiemelte a két gólt szerző Willi Orbánt is értékelésében.
 
- Majdnem mindent jól csináltunk ma, és különösen jók voltunk védekezésben. A Düsseldorf elleni jó teljesítményünkre építhettünk, főként a labda nélküli játékunknál. Elégedettek vagyunk, hogy két idegenbeli találkozón is alig adtunk lehetőséget ellenfeleinknek a gólszerzésre. Ezt szeretnénk magunkkal vinni a következő meccseinkre is. Willi Orbán követendő példa játékosként, el vagyok ragadtatva tőle – magasztalta csapatát az edző.
 
Marcell Halstenberg is nagyon elégedetten nyilatkozott, miután diadalmaskodtak volt csapata ellen, és ő szerezhette csapata első gólját büntetőből.
 
- Természetes, hogy fontos meccs volt ez számomra a volt csapatom ellen. Mondtam Yussinak (Poulsen) tegnap, ha kapunk egy büntetőt, azt én akarom lőni. Különleges volt a Hannover ellen játszani. Jól felkészítettük magunkat a mérkőzés előtt azzal, hogy a pontrúgások még veszélyesebbé tételén dolgoztunk. Úgy gondolom ez jól működött ma számunkra, - értékelt a védő.
 
A csapat középpályása Diego Demme sem rejtette véka alá örömét.
 
- Az egész meccsen nagyszerűen játszottunk, főleg labda nélkül, és nem kaptunk gólt sem. Sok helyzetet dolgoztunk ki, mindent összevetve jó meccs volt. Elégedett vagyok, hogy két idegenbeli találkozót nyertünk zsinórban, - monda Demme.
 

Legfrissebb híreink